↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

919 03 911
  1. Beskrivelse

Topp 11 VPN-tjenester i Finnmark
Bor du i Finnmark og vil surfe sikkert på nett? Har du lyst til å fjerne geoblokkeringer for å strømme innhold fra andre land? VPNportalen er en nettportal som tilbyr gratis og uforpliktende sammenligninger av de beste VPN tjenestene i Finnmark og ellers i Norge. Du finner raskt frem til det beste alternativet for deg, enten du vil ha lynrask streaming eller sikkerhet på militærnivå.

5 enkle steg til sikker surfing

  1. Umiddelbar oversikt over de beste VPN-tjenestene i ditt område
  2. Les deg opp på fordeler, ulemper og pris
  3. Trykk deg videre til den beste VPN-leverandøren for deg
  4. Velg blant billige og sikre abonnement
  5. Kos deg mens du nyter et internett uten begrensninger


VPNportalen gjør det enklere å velge
Det kan være vanskelig å finne frem til rett VPN-leverandør på egenhånd. Det finnes utrolig mange forskjellige VPN-tjenester på markedet, men langt fra alle er av god kvalitet. Noen av dem passer kun for deg som vil surfe anonymt, uten logger. Andre prioriterer derimot lynrask streaming for deg som vil ha tilgang til alt av filmer og TV-serier.

Vi har gjort jobben enklere for deg ved å sammenligne topp 11 VPN-tjenester i Finnmark og Norge. Det eneste du trenger å gjøre er å lese over beskrivelsene og velge den du liker best. Vi vektlegger viktige kriterier som pris, tilgang til norske servere, kryptering, hastighet, sikkerhet, antall enheter du kan bruke og tilgang til kundeservice.

Du finner imidlertid kun betalte tjenester på VPNportalen. Det er rett og slett fordi det finnes så mange ulemper ved å bruke gratis VPN-tjenester. Noen av dem begrenser mengden med data, mens andre loggfører trafikken din. Dersom du vil ha gratis VPN, anbefaler vi heller at du tester ut de ulike leverandørene ved å benytte deg av gratis prøveperiode. Det gir deg en flott mulighet til å se om VPN kan være noe for deg.

Hva er VPNportalen?
VPNportalen er en nettportal for VPN-tjenester i Finnmark og resten av Norge. Vi ønsker å bli den beste innen personvern og sikkerhet på internett. Vi er også tilgjengelig i andre land i Norden, for eksempel VPNportalen.dk i Danmark. Vi mottar et henvisningsgebyr fra leverandøren om du velger å kjøpe et abonnement via vår nettportal. Det medfører ingen kostnader for deg, men vi får inntekter til å dekke våre utgifter og driftskostnader.

Finn riktig VPN-leverandør for deg
Det første du bør gjøre er å tenke over hva som er viktig for deg. Vil du ha en VPN-leverandør som prioriterer hastighet, slik at du kan strømme uten forstyrrelser? Eller blåser du i hastigheten, så lenge ingen kan spore deg? Du kan selvsagt velge VPN-tjenester med en god balanse mellom sikkerhet, hastighet og kryptering, dersom du vil ha i både pose og sekk.

Pris er også viktig for veldig mange. Månedsprisen for de ulike VPN-tjenestene ligger ganske likt, uten noen dramatiske forskjeller. Du kan imidlertid spare mye penger på å binde deg over en lengre perioder. Velg gjerne et abonnement med gratis prøveperiode først, slik at du kan teste ut tjenesten før du binder deg over flere måneder eller år.