↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

919 00 312
  1. Beskrivelse

Slik velger du riktig megler i Finnmark
Skal du legge en bolig ut for salg i Vadsø og Øst-Finnmark? Meglerportalen.no hjelper deg med å finne frem til den beste megleren i området for nettopp din type bolig. Vi innhenter tilbud på dine vegne av profesjonelle meglere, helt gratis og uforpliktende.

Slik fungerer Meglerportalen.no:

  1. Fortell oss hvor langt du har kommet i salgsprosessen.
  2. Angi kontaktdetaljer, slik at du kan motta tilbud.
  3. Skriv inn alle viktige opplysninger om boligen din.
  4. Meglerportalen innhenter tilbud fra aktuelle meglere.
  5. Du mottar tilbud fra 3 forskjellige meglere.


Hvorfor bruke Meglerportalen
Meglerportalen.no har som mål å gjøre boligsalget enklere for forbrukere. Vi hjelper deg med å få kontakt med profesjonelle meglere som kan faget sitt godt og som følger aktuelle lover. Du kan stole på at rettighetene til både kjøper og selger er godt ivaretatt. Det er kostbart å selge sin bolig, og vi portalen hjelper boligeiere finne best mulig pris.

Prisen kan variere mellom de forskjellige meglerne i Vadsø og Øst-Finnmark, og det er derfor viktig å la dem konkurrere om deg. Du slipper å måtte søke opp og kontakte ulike meglerkontorer selv, noe som kan være tidkrevende. Vi sparer deg dermed for både tid og penger. Du trenger bare å sende inn opplysningene dine én gang for å komme i kontakt med flere dyktige meglere.

Meglerne har svært god lokalkunnskap og vet hva kjøperne er på jakt etter i området, og de kan derfor bistå deg med klargjøring av bolig. Det er ikke all oppussing og klargjøring som lønner seg, men ved å benytte deg av ekspertisen til dyktige meglere har du størst mulig sjanse til å lykkes.

Vi tilbyr en rekke ulike anbudstjenester
Meglerportalen.no drives av Lead Service AS, et norsk selskap for anbudstjenester på nett. Vi setter forbrukere sammen med profesjonelle meglere, advokater og regnskapsførere, og du kan spare atskillig med penger ved å bruke tjenestene våre. Vi samarbeider utelukkende med seriøse leverandører. Uansett hvilken anbudstjeneste du velger, er den alltid gratis og uforpliktende for forbrukerne.

Hvordan velge rett megler i Vadsø og Øst-Finnmark
Du får som nevnt tre forskjellige tilbud fra dyktige meglere i Vadsø og Øst-Finnmark ved å benytte tjenestene til Meglerportalen.no. Det neste du må gjøre er å invitere dem hjem på befaring. Det er umulig for megleren å gi deg en ordentlig verdivurdering, uten at de får sett boligen og eiendommen.

Verdivurderingen er en enklere vurdering av boligens tilstand, og den gir en pekepinn på hvor mye du kan selge den for. Befaringen er dessuten svært viktig for at du skal kunne velge riktig megler for jobben. Dette er din sjanse til å stille spørsmål og sette deg ordentlig inn i hvordan megleren jobber.

Vi anbefaler at du sjekker hvor mye tid megleren har tilgjengelig, særlig i tiden rundt visningen og budrunden. Megleren bør kunne prioritere deg ved kritiske tidspunkt, og det kan være vanskelig om timeplanen er fylt til randen. Bruk gjerne magefølelsen når du skal velge, og husk at kjøperen også må ha tillit til megleren. Hvis ikke kjøper stoler på at de får gode nok opplysninger, kan det gå utover salget.