↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Få hjelp til å sammenligne forbrukslån

Dersom du skal ta opp et forbrukslån er det viktig å finne det med best rente. Billigeforbrukslån.no hjelper deg med å sammenligne tilbud fra en rekke banker i hele landet. På den måten får du både raskt svar, og kan være trygg på at du velger riktig lån.

 

Slik hjelper Billigeforbrukslån.no deg

Med informasjon om renter og betingelser på lån fra mer enn 30 finansinstitusjoner kan vi gi deg verdifull og rask veiledning. På nettsidene våre søker du med få klikk. Du kan søke om lån uten kredittvurdering. Hva er en kredittsjekk? Det finner du også informasjon om på våre sider. Den inkluderer dessuten en utfyllende oversikt over banker for lån med sikkerhet, lån uten sikkerhet og lån med betalingsanmerkning.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 14,64 %, 80.000 o/5 år, etabl.geb. 900, kostnad 30.666. Total: 110.666.

 

Mer informasjon om forbrukslån

Ved forbrukslån slipper låntaker å stille fast eiendom som sikkerhet. Det er ulike situasjoner hvor man trenger forbrukslån. Ett eksempel er dersom man har kredittkortgjeld som man ikke kan betale innen kort tid. Da kan et forbrukslån lønne seg, fordi det som regel har lavere rente enn gjeld fra kredittkortbruk.

 

Slik søker du om forbrukslån:

  1. På Billigeforbrukslån.no er det en lånekalkulator hvor du legger du inn ønsket beløp og nedbetalingstid
  2. Det er viktig å sende søknaden til mange banker, rett fra nettsiden vår
  3. Du mottar tilbud fra bankene. De vurderer du, og godtar det beste
  4. Banken overfører deretter penger til din konto

 

Andre lånetyper

På nettsiden vår kan du søke om ulike lån, som lån til caravan uten sikkerhet, mikrolån eller studentlån. Det er mange grunner til å søke om et forbrukslån, kan hende du ønsker å realisere en drømmeferie?

 

Betale tilbake

 

Billigeforbrukslån.no hjelper deg også til å sette opp en god nedbetalingsplan for lånet ditt. Du legger inn ønsket nedbetaling i lånekalkulatoren, og får rask oversikt over hva lånet vil koste deg.