↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Få lavere renter på dine lån og kreditter med en refinansiering

Spar penger på å samle gjelden din med et enklere og billigere lån. Vi hjelper deg med å skaffe tilbudene fra alle landets banker som tilbyr refinansiering uten sikkerhet. Sjekk også spesialbankene som lar deg refinansiere også med betalingsanmerkning og inkassosaker.

 

Låneeksempel: 230.000 kr. o/8 år, Eff.rente 12,53%, Kostnad 126.654,-, Totalt: 356.654,-.

 

Mer om Refinansiere.net

Vår nettside sammenligner alle banker og lån som ikke krever at du stiller med sikkerhet. Vi har i tillegg oversikt over bankene som har både usikrede og sikrede lån, og som aksepterer søknader fra de med betalingsanmerkning. På bloggen til refinansiere.net har vi en rekke guider og artikler som gir deg flere tips om refinansiering og hvordan du reduserer kostnadene på lån og kreditter.

 

Refinansier dyre smålån og kredittkortgjeld

De som sparer mest penger på å refinansiere er ofte de som samler flere smålån og gjeld fra kredittkort. Forskjellen på rentebetingelsene kan bli særdeles merkbar. Et usikret refinansieringslån kan bli på inntil 500 000 kroner, med nominelle renter som starter på cirka 5% til 6%. Rentebetingelsene fastsettes individuelt basert på søkerens økonomi. Selv med et relativt dårlig rentetilbud vil betingelsene bli bedre enn på de fleste kredittkort og små forbrukslån. 

 

Refinansiering på 1-2-3:

  1. Send søknad til mange banker for å finne de beste betingelsene.
  2. Motta svar på dagen og sammenlign tilbudene.
  3. Velg det billigste alternativet og la banken innfri gjelden på dine vegne.

 

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Hvis du får avslag på grunn av betalingsanmerkning kan du søke om lån fra 7 spesialbanker. For å få låne må du stille med sikkerhet, enten pant i bolig eller kausjonist. Du trenger ikke nødvendigvis flytte et boliglån dersom gjelden som skal refinansieres er begrenset til noen hundre tusen kroner. Alle bankene aksepterer andreprioritet i pantet.