↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

 

Forbrukslån.no Lån til hva du vil uten krav til sikkerhet fra over 30 banker

Vi hjelper deg med å sammenligne tilbud på forbrukslån fra banker i Finnmark, Troms og resten av Norge. Alle finansieringsselskap med lån på nett er samlet i vår oversikt. Der er det enkelt å sende søknader til samtlige aktører, slik at du gir deg selv muligheten til å få best mulig rente.

 

Fin kreditt og lån uten krav til pant på vår side

Ved å bruke vår anbudstjeneste lar du bankene konkurrere om å få deg som kunde. På forsiden kan du velge banken eller låneagenten du vil sende søknad til. Låneagenter er selskap som ofte innhenter opptil 15 tilbud på dine vegne, og tjenesten deres er gratis for søkeren.

Låneeksempel: Effektiv rente 13,81%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 13.965. Total: 113.965. Løpetid 1-5 år. Maks. eff rente 35,01%.       

 

Slik virker et forbrukslån

Du kan låne mellom 5 000 og 500 000 kroner via låneagenter eller banker som vi presenterer. Lånene og kredittene krever ikke at du stiller med pant eller kausjonist. Lånetiden velger du selv inntil 5 år. Skal du refinansiere dyr gjeld kan lånetiden økes til inntil 15 år. Rentebetingelsene dine vil fastsettes individuelt hos hver bank, og baseres på kredittscoren og betalingsevnen din. De rimeligste nominelle rentene kan komme ned i 5% til 6%. 

 

Sjekk hva dine omtrentlige kostnader på et lån kan bli med vår lånekalkulator - forbrukslån.no - lånekalkulator.

 

Slik finner du lån uten sikkerhet:

  1. Gå til vår nettside.

  2. Send søknad til banker eller en låneagent som innhenter tilbudene for deg.

  3. Alle lånetilbud kommer i innboksen innen 24 timer.

  4. De fleste banker utbetaler lånet så snart avtalen er signert med BankID.

 

Les omtaler og artikler

I tillegg til oppdaterte omtaler av ulike banker og tilbudene deres har vi guider for ulike typer lån. Les disse for å finne ut hvordan kutter lånekostnadene. Du kan også lære nyttige ting om privatøkonomi, for eksempel om forskjellen på nominell og effektiv rente, eller andre tema som kan spare deg for utgifter på lånene dine.