↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

919 00 312
  1. Beskrivelse

Tenker du på å selge huset eller annen type bolig i Finnmark? Det kan være en vanskelig jobb å finne riktig megler. Meglerportalen er en tjenestene som enkelt lar deg sammenligne tilbud fra forskjellige meglere. Når du skal selge din bolig ønsker du en megler som tar hensyn til alle parters interesser. Derfor har Meglerportalen utviklet en tjeneste som lar forskjellige meglere kjempe om å få deg som kunde. Tjenesten er helt gratis. 

 

Hvordan fungerer tjenesten? 

1. Skriv hva du ønsker. Enten verdivurdering eller salg av din bolig. 

2. ut nødvendig informasjon som bosted og kontaktinformasjon. 

3. Eventuelt legg inn tilleggsdetaljer som kan være relevante for megler. 

4. Vi finner passende meglere for ditt boligsalg i Finnmark. 

5. Du mottar tre gratis og uforpliktende tilbud på oppdraget. 

 

Hvorfor sammenligne tilbud med Meglerportalen? 

Å selge bolig er for mange det mest dyrebare de selger i løpet av livet. Det er derfor viktig at du får mest mulig ut av salget. I tillegg vil du føle deg trygg gjennom hele prosessen og føle at du får god profesjonell veiledning. Med tanke på dette er det derfor lurt og ikke velge det første og beste alternativet.

 

Utførelsen av salgsprosessen er kritisk til prisen boligen din ender opp med å bli solgt for. Derfor er det viktig med en megler du kan stole på. Allerede før visning vil meglers jobb være viktig i forberedelsene. 

 

Et stort pluss når du mottar tilbud personlig er at de forskjellige meglerne vet at du mottar flere. Dette vil gjøre at du får en god pris. En eiendomsmeglertjeneste skal være en investering som gjør at du får en best mulig pris på din bolig, ikke en irriterende kostnad. Noen meglere tilbyr goder andre meglere tar betalt for. Dette er for eksempel flytting, fotograf og verdivurdering. 

 

Hvem står bak Meglerportalen? 

Selskapet Lead Service AS jobber med å hjelpe forbrukere med å få best mulig avtaler på større investeringer. I tillegg til eiendomsmeglertjenester tilbyr vi også anbudstjenester for blant annet advokat og regnskapsførere. Vi har et mål om å utvide til flere bransjer og er godt i gang med dette. 

 

Hva burde du tenke på ved salg av bolig, og hvorfor bruke megler? 

Når du skal selge din bolig er det lurt med en plan. Du har allerede visse forventninger før du i det hele tatt har tatt kontakt med megler. Også etter første møter med megler er det viktig at dere begge er på samme bølgelengde. Hele prosessen skal fungere som et samarbeid. Finn derfor en megler du kommer overens med og som du kan stole på. Megler hjelper deg med alt rundt boligsalg som oppgjør og lignende. 

 

Det har blitt noe vanlig å selge bolig på egenhånd, men dette er noe vi anbefaler at du ikke gjør. Det er en grunn til at eiendomsmegler utdanning er over tre år. Dette er nemlig fordi det er en rekke lover og regler de må studere for å sikre at boligsalg skjer på den riktige måten. I tillegg vil din megler gjøre en haug med arbeid som blir skjøvet under teppet. Dette er blant annet å skaffe papirer fra kommunen og lignende.