↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355
  1. Beskrivelse

Nestebank.no Kredittkort-siden

Kredittkortet er vel den dyreste måten å handle på? Nei, ikke om du passer på å betale kredittkortregningen i tide. 

Du kan tvert imot spare penger på å ha et bra kredittkort sammenlignet med kontanter eller et vanlig betalingskort. 

Det viser en undersøkelse som Nestebank.no har gjort av kredittkortmarkedet i Norge. Nestebank.no er et finansnettsted som har spesialisert seg på å gi råd om banktjenester, forsikringer og kredittkort i Norge. 

Undersøkelsen viser at kredittkort i mange tilfeller kan være mer lønnsomt enn å ha betalingskort, og jo mer du handler desto mer kan du spare. 

Det eksisterer i dag en rabattjungel der de ulike kredittkortene gir rabatter, bonuser og spesialtilbud. For den som vil spare mest mulig, kan det lønne seg å ha ett kort til bensin, et til dagligvarer, et til ferie og et til møbler. De fleste er gratis i anskaffelse og er som regel gebyrfrie i bruk. I tillegg gir de inntil 45 dager betalingsutsettelse. 

Kredittkort har også bedre forbrukervern. Uteblir varen eller har mangler og feil, kan man kreve pengene tilbake fra banken. En annen fordel med kredittkort er at man ofte har reise- og avbestillingsforsikring inkludert. 

Men besparelser og rabatter spises fort opp av rentekostnadene hvis man ikke innfrir ved hvert forfall. Det er lett å la seg friste og bruke mer penger enn man har. Da må man betale dyre renter. De fleste kredittkort har en effektiv rente på over 20 prosent. Til sammenligning har et vanlig boliglån renter på 2-3 prosent. 

Sjekk hvilket kredittkort du bør holde deg unna og hvilke du bør bruke på Nestebanks store guide til kredittkort.