↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

950 51 224

Besøksadresse

Hospitalgata 3A
9950 VARDØ
  1. Beskrivelse

Manuellterapeut Terje Andreassen

Klinikken holder til i gamle Trekløvern barnehage i Vardø, hvor vi har egne lyse trivelige lokaler.

Vi har tett samarbeid med kommunelegene, jordmor og annet helsepersonell.

Våre målgrupper er alle typer muskel- og skjelettpasienter.

 

Manuellterapeut Terje Andreassen har erfaring og spesiell kompetanse innen idrett. Han har også skrevet en masteroppgave om kjeveleddet, og har spesiell kompetanse innen kjeveleddsproblematikk. Manuellterapeut Andreassen utfører også ultralydundersøkelse og injeksjoner.

 

Manuellterapi

Du kan gå direkte til manuellterapeut. Legehenvisning er IKKE nødvendig.

Manuellterapeuten kan undersøke og behandle. Dersom det er nødvendig kan manuellterapeuten henvise til sykehus for vurdering eller operasjon, røntgen/MR eller fysioterapeut.

Manuellterapeuten kan sykemelde.

 

Undersøkelse

Manuellterapeuten gjennomfører en grundig undersøkelse for å kunne stille en diagnose. Vanligvis tar en undersøkelse mellom 30-60 minutter. Manuellterapeuten gir deg informasjon om tilstanden. Hvis det er nødvendig henviser manuellterapeuten til spesialist eller røntgen/MR.

 

Behandling

Manuellterapeuter utformer et individuelt og konkret behandlingsopplegg med manuelle behandlingsmetoder (manipulasjon, mobilisering, traksjon, avspenning osv.), råd og informasjon, samt målrettet opptrening som tar sikte på å trene opp pasientenes reduserte funksjonsevne. Manuellterapeuter behandler også pasienter som trenger rehabilitering etter skade, for eksempel idrettsskader og operasjoner. Manuellterapeuter følger nasjonale og internasjonale retningslinjer i undersøkelse og behandling.