↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 

Asfaltservice Nord AS

Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

920 26 509

Besøksadresse

Grubevegen 17
9620 KVALSUND
  1. Beskrivelse

Asfaltservice Nord as ble etablert 2012. Vårt hovedmarked er i Finnmark og Troms. Vi tar på oss oppdrag for kommuner, entreprenører, boligbyggerlag, private og bedrifter. Vi utfører asfaltering, re-asfaltering, reparasjoner og saging av asfalt på veier, industriarbeidsplasser, parkeringsplasser, godsterminaler, fortau og gårdsplasser.

Asfaltservice Nord as er et aksjeselskap. Bedriften eies i hovedsak av de ansatte. Alle har erfaring fra asfaltbransjen. Anleggsleder har 37 års erfaring, daglig leder har 15 års erfaring. De andre ansatte har fra 3 til 27 års erfaring i bransjen. Alle ansatte har arbeidet sammen i forskjellige asfaltbedrifter. Asfaltlaget fungerer godt sammen og arbeider effektivt.
Gjennom lang erfaring og kompetanse, og med fokus på kvalitet og service, skal Asfaltservice Nord as fremstå som en seriøs samarbeidspartner for våre leverandører, kunder og oppdragsgivere. Drevne medarbeidere og fokus på HMS i alle ledd, skal bidra til en utstrakt kvalitetssikring av vår aktivitet.

Asfaltservice Nord as driver utelukkende med utlegging av asfalt. Produksjonen av asfalt foretas av Lemminkäinen Norge. Lemminkäinen er blant de mest betydelige aktører i det norske asfaltmarkedet. Selskapet tilbyr tjenester knyttet til hovedproduktet asfaltering i hele landet, og er en av landets to største. Samtidig er Lemminkäinen vår største oppdragsgiver.
Sesongen for asfaltering strekker seg fra mai og frem til oktober. Asfaltservice Nord as er opptatt av å ha godt utstyr tilgjengelig for å kunne gjøre jobben raskt og effektivt.
Vi har som mål at når du bestiller et asfalteringsoppdrag av oss, skal vi være konkurransedyktige på pris og kvalitet, og du skal være fornøyd med resultatet de neste 20-30 årene.
Godt utstyr og dyktige medarbeidere gjør oss svært fleksible.
For oss er ingen oppdrag for små og ingen for store.
Asfaltservice Nord as er alltid klar til nye oppdrag.
 
Dersom du ønsker å asfaltere og vi har andre oppdrag i ditt nærområde vil vi kunne få utført arbeide raskere og det er mulighet for å få et bedre tilbud. Siden det koster en del flytte maskiner fra sted til sted vil det bli mer kostnadseffektivt dersom vi kan gjøre mer på ett sted. Vi ønsker derfor å få gjort så mange oppdrag som mulig samtidig og på den måten vil du derfor kunne få et bedre tilbud. Spør gjerne om noen andre i nabolaget ønsker å få lagt asfalt, og gå sammen om å bre om tilbud.