Miljøsvik fra regjeringen Repparfjorden – avfallsdeponi

Av
DEL

MeningerRepparfjorden har status som nasjonal laksefjord. Gruveselskapene og norske myndigheter mener at deponeringen ikke fører til miljøskadelige utslipp.

Vi er trygge på at deponeringen ikke vil skje med uakseptable virkninger for miljøet og sjømatnæringen, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H).

En særdeles provoserende uttalelse. Det er deprimerende at man nok en gang registrerer at regjeringen nesten konsekvent gir miljøet og naturen/klodens helse på båten såfremt noen antas å kunne tjene litt kroner på tiltaket. At både Høyre og FRP fortsatt vil figurere som nasjonens mest natur- og miljøhatende «foretak» er kraftig frustrerende å leve med. Det såkalte «Grønne skiftet» synes å være et fremmedord for dere – på tross av at dere burde kjenne godt til klodens besynderlige tilstand – i hovedsak tilblitt som et resultat av den såkalte «utviklingen». Husk: «Vi redder ikke kloden gjennom å fortsette å ødelegge den». Vi kan ikke fortsette utviklingen etter det gamle prinsippet om at «tar du den – så tar du også den». Dette er i dag utvikling på ville veier og bør ikke ha annen gjenværende plass til disposisjon enn museum.

Unnskyld ordbruken min her, men dere oppfører dere som miljømessige narr og noviser.

For å si det på godt norsk: Dere må nå ta dere sammen!!!! 

Det kommer generasjoner etter oss – våre barn, barnebarn osv. 

Arvid Andersen

Søgne

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags