Det er trist å se prinsesse Märtha Louise bryte sammen på TV, fordi det er noen som ikke liker henne

Hvorfor ikke bare godta Marta og hennes sjaman, spør artikkelforfatteren. Illustrasjonsbildet er av Sveriges nordligste kirke i Karesuando

Hvorfor ikke bare godta Marta og hennes sjaman, spør artikkelforfatteren. Illustrasjonsbildet er av Sveriges nordligste kirke i Karesuando Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Hyggelig at prinsessa vår har fått seg kjæreste. Det virker som om faren hennes godtok det forholdet. Burde ikke kristne mennesker følge Haralds eksempel?

Prinsesse Märtha Louise er en vakker dame, og hun har draget på åndelige mennesker. Det kan virke som om hun drømmer seg bort, men hun er likevel prinsessa vår. Prinsesser bør man støtte. Sier ikke til og med Guds Ord at man må adlyde myndighetene? Det er trist å se prinsesse Marta bryte sammen på TV, fordi det er noen som ikke liker henne. Som datter av Kong Harald så er hun en del av myndighetene. Å kritisere myndighetene er farlig, og kan føre til strid og splittelser.

Nå må de kristne nede i Stavanger begynne å godta andre mennesker, slik Guds Ord sier det i Apostlenes Gjerninger. For Gud er alle like bra, står det i den boka, i kapittel 10. Så hvorfor ikke bare godta Marta og hennes sjaman? Da kunne vi levd lykkelige alle sammen, men slik var det ikke. Nei vi valgte å se over gjerdet og lete etter feil. Derfor er Den norske kirke på vei nedover, for de godtar knapt nok bare sin nærmeste familie. De har ikke skjønt at kongefamilien står over oss i rang. Kongen stiller i statsråd hver uke i dette landet vårt.

Så Märtha Louise skal på turne, men får protester fra kirka. Det er så mye som skjer i kirka, så hvorfor ikke bare si ja til Marta og hennes nye venn?


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags