Nå er stortingsvalget over

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Rundt i Finnmark jubler noen, andre er trist og noen bryr seg lite. For meg er det trist å se hvor stor fremmedfrykten er blitt et sted i vårt multietniske fylke.

Da jeg hørte på NRK Finnmark 12. september, dagen etter valget, så hørtes det ut for meg, at det var Alta som hadde  vunnet stortingsvalget her i Finnmark. Det er merkelig når man hører vår (Finnmarks) nye Frp-stortingsrepresentant stå fram og forteller at noe av det første de skal gjøre er å prøve og stoppe bygging av nytt sykehus i Hammerfest. Hva blir det neste de skal prøve å forhindre/legge ned i Finnmark?

I en pressemelding av 24.04.17 av helseminister Bent Høie, er Nasjonal helse- og sykehusplan vedtatt, Norges sykehuskart er fastsatt, med store og små akuttsykehus i hele landet, og i Finnmark to: Kirkenes og Hammerfest.

Etter som jeg har hørt er vi nærmere  25.000 som sokner til Hammerfest sykehus, i tillegg kommer  Altas befolkning. To regjeringer har bestemt bygging av nytt Hammerfest akuttsykehus, og i oktober  får vi vite hvor i Hammerfest. Dette forholder jeg meg til.

Inger Elisabeth Nilsen

Hammerfest.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken