«Er dere tøffe nok til å si nei til sponsing av Arctic Race 2018, slik at en av våre største arbeidsplasser kan ivaretas?»

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Gjennom sangkvelder og kaffekos i regi av Helselaget samler Bugøynes omsorgssenteret bygdas befolkning, brukere og pårørende ved felles interesse som sang og musikk medfører, skriver styret i Bugøynes helselag i dette debattinnlegget.

DEL

MeningerHei politikere,

Bugøynes helselag ønsker opplyse dere om hva Bugøynes omsorgssenter betyr for alle i bygda.

Omsorgssenteret har en policy å være et åpent og inkluderende senter, der pårørende små og stor, gamle og unge, nære og fjerne familiemedlem kan møtes. Der nye og gamle venner møtes, aktivitetsvenner, tidlige pårørende, tidligere ansatte og Andre venner av Bugøynes omsorgssenteret møtes, tar en prat, strikke, eller kaffe formiddag som ettermiddag.

Gjennom sangkvelder og kaffekos i regi av Helselaget samler Bugøynes omsorgssenteret bygdas befolkning, brukere og pårørende ved felles interesse som sang og musikk medfører.

Bugøynes omsorgssenter jobber aktivt med Aktiv Omsorg!

Bugøynes omsorgssenter har koselige filmkveld for eldre og andre eldre fra bygda blir invitert. Da er det filmer etter ønske fra brukerne som sees.

Bugøynes omsorgssenteret og Bugøynes helselag har er fantastisk samarbeid med å bidra med frivillige som arrangere kaffekos, er med å opprettholder hagen rundt senteret med egendyrket poteter, bærbusker, gulrøtter, sukkererter, salat og nydelige blomster. Og i år skal frivillige dyrke fram blomster i Bugøynes som omsorgssenteret skal få i gave.

Helselaget har engasjert aktivitetsvenn til å komme være lesevenn hver tirsdag. Helselaget bidrar også til at ansatte frivillig kan arrangere julebord for alle sine beboere og pårørende og andre brukere fra bygda og Bugøyfjord.

Helselaget sammen med aktivitetsvenner har utflukter og andre tilstelninger som tilrettelegges for brukere og tar de med. Busstur, grillstua, basarer, dugnadsuke kulturkveld ECT.

Stemning og samhørighet i det siste på senteret har vært latter, klemmer, strikking og brukere som hjelper brukere eller bygdefolk, om det er å legge opp strikking, rette opp i noen masker, sette i gang med koselig allsang- Alt på eget instinktiv. Mens de ansatte jobber med sine oppgaver.

Vi i helselaget stiller da spørsmål til dere våre «folkevalgte» hvor går kommunegrensa? Vi oppfordrer dere til å se på denne situasjonen dere nå har satt oss i enda en gang.

Når det gjelder barnehagen, så håper vi virkelig at den får bestå, men hvorfor ikke gi fri barnehageplass for å gjøre en innsats for befolkningsøkning her i Bugøynes og flere skattebetalere til kommunen.

Så til slutt ... er dere tøffe nok til å si nei til sponsing av Arctic Race 2018, slik at ett av våre største arbeidsplasser kan ivaretas?

Styret i Bugøynes Helselag

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags