Gratulerer med sosialarbeiderdagen!

Heidi E. Pedersen

Fylkesleder i FO Finnmark.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Meninger21. mars 2017 arrangeres den årlige internasjonale sosialarbeiderdagen. Fellesorganisasjonen (FO) ønsker alle Norges sosialarbeidere til lykke med feiringen, og takker for den fantastiske innsatsen som gjøres hver dag for å bedre hverdagen til mennesker rundt oss.

Den internasjonale sosialarbeiderdagen er initiert av FN, og er verdens største markering av sosialt arbeid. Den feires av over 500.000 sosialarbeidere over hele verden.

I 2017 setter den norske markeringen søkelys på hvordan sosialarbeidere kan bidra til å skape bærekraftige lokalsamfunn som både forebygger og løser sosiale problemer, og skaper god helse og livskvalitet for alle.

Solidaritet og likeverd er blant kriteriene sosialarbeiderne arbeider etter. Målet er et samfunn hvor det er godt å bo. Sosialarbeiderne opplever at det er stor variasjon i arbeidet, at det stilles høye krav til kompetanse og at arbeidet er meningsfylt.

FO er fagforeningen og profesjonsforbundet for 28.000 barnevernspedagoger, sosionomer, vernepleiere og velferdsvitere. FOs medlemmer jobber tett på folk i alle aldersgrupper, enten hjemme hos dem som trenger hjelp for å klare seg selv, eller i poliklinikker og døgninstitusjoner. NAV, boligoppfølging, rusarbeid, barnevern, psykisk helsehjelp og tjenester for utviklingshemmede er arenaer hvor sosialarbeiderne arbeider. Dette er stolte sosialarbeidere, som hver dag står opp for trygghet for brukerne og utgjør en viktig forskjell.

Når vi bruker en dag i året for å feire oss selv gjør vi det med stolthet. Takk til alle sosialarbeidere - for innsatsen som gjøres og engasjementet som vises. Takk for at dere står opp for trygghet og gjør en forskjell for andre.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags