GH (91): «Engler, finnes de?»

TAKKNEMLIG: En pasient gir tilbakemelding til Hammerfest sykehus. Illustrasjon.

TAKKNEMLIG: En pasient gir tilbakemelding til Hammerfest sykehus. Illustrasjon. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Ja, det gjør det, for jeg har truffet dem.

DEL

LeserbrevFinnes det engler? Ja, det gjør det, for jeg har truffet dem. Det finnes en stor skare av dem på Hammerfest sykehus.

Når man kommer inn på sykehuset føler man seg liten og spent, for hva skal foregå her? Men så møter man de hvitkledde, pleiere og leger, som tar imot deg med varme og smil, ordner deg en seng, spør om det er noe du trenger. ”Dette skal gå fint”, sier de, ”bare trykk på knappen der hvis du vil at jeg skal komme”.

Men plutselig så forandrer de hvitkledde seg, for da kommer de og stikker deg! ”Jeg skal bare stikke deg litt her”, sier de. ”Jeg skal bare ta denne blodprøven”. ”Jeg skal bare måle blodtrykket”. Og så fortsetter de å stikke deg, uavlatelig, til alle døgnets tider. (Jeg har fortsatt store, blå merker).

Etter at du har fått god behandling på sykehuset og blitt frisk, får du dra hjem. Du får vandre ut i det ukjente, uten alle stikkene. Men jeg vil likevel takke de hvitkledde englene på sykehuset, som nå skal fortsette å stikke nye pasienter. Til dem vil jeg si: ”Vær ved godt mot!” De vil ditt beste. Og til de hvitkledde vil jeg si: ”Takk for at du valgte dette yrket”. For vi trenger flere engler.

Hilsen pasient GH (91 år)   

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags