Frp: Norges feigeste parti?

Av
DEL

FinnmarksdebattenDet ble klart etter mandagens pressekonferanse at FrP springer med halen mellom beina ut av regjeringen etter de har rotet det til i løpet av de siste 6 årene de har sittet på makten. Selv om partiet trer ut av regjering, er det fortsatt de borgerlige som styrer Norge, og vi vil neppe se en reduksjon i kald høyrepolitikk før senest valget 2021, så det er altså ingen grunn for å juble.

Etter at FrP tok over makten i 2013 har bensin og dieselprisen skutt til vers, rekordmange bomstasjoner er bygget og skattekuttene de er så stolt over har kun kommet Norges aller, aller rikeste til gode, stikk i strid med FrPs valgkampløfter i både 2013, 2015, 2017 og 2019. «Folk Flest» er åpenbart milliardærer og multimillionærer i FrPs øyne, da det er denne gruppen partiet har gjort mest for i løpet av sin tid i regjering.

Det vi sitter igjen med etter 6 år er at det er helt klart at FrP ikke er et seriøst regjeringsparti, men populister uten gjennomføringskraft. De er tatt med buksa nede på innvandringspolitikken, skattepolitikken og distriktspolitikken sin ovs, og det er på tide noen påpeker det.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags