Ja, det er virkelig utrolig. Oljelandet Norge har nå satt landet vårt på europatoppen, men det er med negativt fortegn. Hva er det våre politikere driver med? De bevilger seg selv svært store lønnsøkninger, mens mange av våre landsmenn og kvinner må ut i arbeidsledighet, og pensjonistene skal sågar gå ned i pensjon. Dette rimer overhodet ikke! Samtidig med at dette skjer skyter bensin- og dieselprisene i været.

Porsanger som ennå ikke er kommet seg ut av ROBEK, innvilger rådmannen en lønnsøking på hele 149.000,-. Ikke rart at hun har et stort smil på avisens forside. Dette er ikke ment som et angrep på rådmannen personlig, men det er et angrep på politikken og hvordan den drives i samfunnet vårt. Det er som om samfunnstoppene, statsministeren og regjeringen inkludert, ikke bryr seg særlig om hva som skjer med folket på grunnplanet.

Spesielt her i nord har vi ikke store muligheter til å velge andre kommunikasjonsmidler enn egen bil når vi skal bevege oss innad i kommunen og fylket. Jeg og svært mange med meg reagerer på det enorme prishoppet på drivstoff som de fleste innbyggerne er blitt belemret med. Er det virkelig ingen oppegående personer eller politiske partier som ser «galskapen» i hva som skjer, og gjør noe med det? Her tror jeg det er veldig mange stemmer å hente. 

Jeg vil ikke nevne noe spesielt politisk parti, men for meg ser det ikke ut som at noen av regjeringspartiene vil engasjere seg. Jeg har jo hørt at både Trygve Hegnar og flere andre forståsegpåere ser «galskapen» i det som skjer. Husk at det er mange på gulvplanet som har problemer med å få hverdagen til å gå rundt økonomisk sett, og så skal skyhøye drivstoffpriser komme på toppen, nei, nå får det virkelig være nok!!!

Vi er nå inne i et nytt år 2017, og jeg håper at noen vil påta seg å bringe denne drivstoffsaken fram i lyset og til det bedre for folket.

Godt nytt år.