Gå til sidens hovedinnhold

Bruer og unnskyld

Artikkelen er over 4 år gammel

– Om man har et politisk vedtak på å ikke si unnskyld (burde ikke gå an) så lurer jeg på om det allikevel hadde vært greit for hvert enkelt medlem i fylkestinget og ringt til Bruer for og si det vanskelige ordet «unnskyld»? skriver artikkelforfatteren.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hvor vanskelig skal det være å si unnskyld i dag? Ja, det er sendt en mail om unnskyldning fra to stykker, men det var vel flere med på leken som jeg har lest om?

LES OGSÅ: Stemte nei til å si unnskyld til Bruer

Om det er hele fylkestinget som har møter om tema «unnskyld» lurer nok mange på hvor mye tid som er gått til denne «ikke»- saken?

Nå er det plutselig blitt en ny sak som våre politikere skal bruke tid på, helt utrolig!

Lurer på en ting: Om man har et politisk vedtak på å ikke si unnskyld (burde ikke gå an) så lurer jeg på om det allikevel hadde vært greit for hvert enkelt medlem i fylkestinget og ringt til Bruer for og si det vanskelige ordet «unnskyld»? Eller en lettere variant; underskriftskampanje der du skriver navnet ditt og overskriften var «unnskyld».

Håper at noen tar tak i dette uavhengig av hva som er bestemt i fylkestinget.

Husk at barn også kan lese og at vi voksne liksom er forbilder der barna speiler seg.

Bruer har i god folkeskikkånd krav på en unnskyldning, noe annet tror jeg ikke dere har lært hjemmefra. 

 

Kommentarer til denne saken