Gå til sidens hovedinnhold

Vassvik (Ap): – Vi må la oss kikke i kortene av en instans som ikke er oss selv

Artikkelen er over 4 år gammel

Både Geir Ove Bakken (Ap) og Ragnhild Vassvik (Ap) retter krass kritikk mot ledelsen.

Følg direkterapportering fra fylkesutvalget her.

– Vi må la oss kikke i kortene av en instans som ikke er oss selv. Jeg mener ikke det skal være en gransking, men en forvaltningsrevisjon, sa Ragnhild Vassvik mandag i fylkesutvalget.

– Så tydelig som det kommer frem fra Utdanningsforbundet, har jeg ikke skjønt at problematikken var. Medbestemmelse og det å ta i bruk tillitsmannsapparatet, jeg trodde ikke disse problemstillingene var så oppe i dagen, sa hun.

LES OGSÅ: Fylkesrådmannen får så hatten passer av Noodt: – Vanskelig å finne fylkesrådmannen habil til å legge frem saken

– Trenger ikke diskutere dommene

Også Geir Ove Bakken (Ap) gikk hardt ut, og sa at det er vanskelig å være politiker i det offentlige rom i dag,.

– Jeg har ikke samvittighet til å si noe annet enn det jeg mener. De som har vært involvert i månedsvis har hatt det største ansvaret. Dette handler om ledelse. Vi trenger ikke diskutere dommene. De er klare og avsagt og det er gjort grundig arbeid. Vi må sørge for at dommen følges opp og at vi kommer oss videre, sa han og fortsatte:

– Nå ser jeg at noen ønsker noe annet her i dag, det vil alltid være slik i det politiske rommet. I brevet fra Utdanningsforbundet ligger det mye vi skal ta innover oss, vi har en jobb å gjøre, sa Bakken.

Han sa også at han var trygg på at fylkesrådmannen følger opp dommen på en god måte.

LES OGSÅ: Strifeldt erklært inhabil - med fem stemmer fra Ap: - Rå maktbruk for å stanse en brysom stemme

 

Kommentarer til denne saken