Boreal svarer på kritikk fra Hermod Larsen

BESTEMMER IKKE: Passasjerer som lander på flyplassen i Kirkenes, kan risikere å vente opp til to timer før de får skyss derfra fordi bussen på flyplassen går i det flyet lander, skrev Hermod Larsen. Nå svarer Boreal på kritikken.

BESTEMMER IKKE: Passasjerer som lander på flyplassen i Kirkenes, kan risikere å vente opp til to timer før de får skyss derfra fordi bussen på flyplassen går i det flyet lander, skrev Hermod Larsen. Nå svarer Boreal på kritikken. Foto:

Av
DEL

MeningerBoreal viser til Hermod Larsens leserinnlegg i iFinnmark 7. juli. Bussen det vises til er en langrutebuss i fast rute fra Vardø til Kirkenes. Vi har sjekket opp i sanntidssystemet, som viser at avgangen gikk på rutetid, klokken 19:42. Vi kan i henhold til vår kontrakt ikke endre rutetidene. De er det Troms og Finnmark fylkeskommune som bestemmer.

Boreal drifter også den kommersielle bussruten Flybussen Kirkenes. I likhet med en rekke andre flybussruter ble ruten innstilt mandag 16. mars. Vi følger situasjonen tett, og vil gjenåpne ruten når passasjergrunnlaget tilsier det.

LES MER: – Det ville nok ta flere timer for de siste passasjeren å få transport. Er det slik vi ønsker ta imot reisende når de kommer til Finnmark

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags