Bjørn Tore fikk podcast-profil på besøk: – Vi må stikke nesen frem

OPPTAK: Bjørn Tore Hagberg fra SmartDok i opptak for podcasten lørn.tech med Silvija Seres

OPPTAK: Bjørn Tore Hagberg fra SmartDok i opptak for podcasten lørn.tech med Silvija Seres Foto:

Kjent podcaster tok turen til Alta.

DEL

Silvija og hennes makker Linda Hesselberg i podcasten lørn.tech har besøkt Alta for innspilling av podcaster med dagsaktuelle caser fra Finnmark.

– Gjengen bak LINK-konferansen har plukket ut syv fremadstormende bedrifter som gjennom lørn.tech blir løftet opp på den nasjonale tech-arenaen. Vi er svært stolt over å ha fått dette samarbeidet med lørn.tech på plass. Det er virkelig på sin plass å løfte de gode casene fra Finnmark opp på en nasjonal læringsarena som denne, sier Tone Pettersen, prosjektleder for LINK i en pressemelding.

– Må stikke nesen frem

En rekke firmaer i Alta deltok i innspillingen. Det var: Sparebank 1 Nord-Norge, Ishavskraft, SmartDok, Kivijervi Entreprenør, Smart Construction Cluster, Nord Ekspedisjon og MerkMaten.

Bjørn Tore Hagberg i Smartdok er en av de som opplevde Silvija på LINK 2018, og har fulgt hennes podcastserier over lengre tid.

PODCAST: LINK-konferansen satser på podcast. Her styreleder Stig Hanssen sammen med Silvija Seres og Linda Hesselberg fra lørn.tech og Tone Pettersen og Silje Ingebrigtsen fra LINK.

PODCAST: LINK-konferansen satser på podcast. Her styreleder Stig Hanssen sammen med Silvija Seres og Linda Hesselberg fra lørn.tech og Tone Pettersen og Silje Ingebrigtsen fra LINK. Foto:

Han var veldig fornøyd etter samtalen:

– Dette var utrolig gøy. Smartdok ønsker utvilsomt å fremstå som en IT-bedrift som både tar standpunkt og er relevant i tiden. Da er vi også nødt til å stikke nesen frem og by på oss selv i settinger som dette. Dette var derfor en sjanse vi ikke kunne la gå forbi, sier Hagberg i en kommentar.

– Skaper verdi for samfunnet

Damene bak lørn.tech var fornøyde med onsdagens seanse. Silvija Seres kunne slå fast at bedriftene de fikk møte sitter på spennende historier som absolutt fortjener et nasjonalt publikum. Hun var imponert over måten finnmarksselskapene framsnakker samarbeidspartnere, kunder og andre aktører i regionen.

– For oss teknologer er det viktig å huske på at digitalisering ikke handler om teknologi alene, men også om menneskets plass i den digitale utviklingen. Dette var et perspektiv som selskapene vi har møtt i Alta var veldig bevisste på. Det er et godt utgangspunkt for at selskapene i sitt videre arbeid vil utvikle og ta i bruk teknologi på en måte som skaper verdi også for samfunnet rundt, påpeker Seres.

Neste steg i samarbeidet mellom LINK og lørn.tech er live-innspillingen av en podcast på scenen på LINK-konferansen 19. september.

– Denne gangen er det Jens-Harald Jenssen fra Serit Eltele som skal i samtale med Linda Hesselberg. Vi gleder oss stort til å presentere konseptet på scenen i september, sier prosjektleder Tone Pettersen.

LINK-konferansen går av stabelen 18. og 19. september i Alta.

Artikkeltags