Bilal førte til SMS-rekord for Telenor

Den forrige rekorden var da Ella Marie vant Stjernekamp i fjor.

DEL

I en pressemelding skriver Telenor at 3.429 tekstmeldinger i sekundet gikk gjennom Telenors nett under finalen av Stjernekamp på NRK sist lørdag.

Dette er ny rekord, ifølge telekomselskapet. Videre skriver de at forrige topp var på tilsvarende TV-sending i fjor. Altså det året Ella Marie Hætta Isaksen fra Tana vant Stjernekamp.

Like før klokken 21:30 sist lørdag, ble det klart at Bilal Saab fra Sørøya, ble stemt fram som årets vinner.

– Det å ha fått være med på denne reisa her, det sliter jeg å finne ord på. Takknemlighet er vel det som kommer fremst i panna på meg. Tusen takk for alle som har vært med å stemt uke etter uke og latt meg gjøre det jeg synes er artigst å gjøre hver lørdag i flere måneder, sa han.

I dommerpanelet lørdag satt dessuten fjoråret vinner SMS-vinner, Ella Marie. Hun var tydelig rørt etter Bilals opptreden.

– Jeg har overtenning. Det var gøy, og så ble jeg rørt. Jeg er ganske sikker på at det ikke finnes en nordnorsk sjel der hjemme som ikke er umenneskelig stolt over deg, Bilal.

I snitt går 17 millioner SMS-er gjennom Telenors nett i døgnet, skriver Telenor.

De skriver at det totalt er sendt nærmere 4,1 milliarder meldinger så langt i år, som er på samme nivå for tilsvarende periode i fjor. Maskingenerert trafikk (for eksempel melding fra bilverkstedet ditt) står for om lag 53 prosent av trafikken.

Artikkeltags