– Beklager, Fjellheim

BEKLAGER: Tarjei Jensen Bech beklager karakteristikker av Nordlys' politiske redaktør Skjalg Fjellheim.

BEKLAGER: Tarjei Jensen Bech beklager karakteristikker av Nordlys' politiske redaktør Skjalg Fjellheim. Foto:

Av

Tarjei Jensen Bech beklager tidligere innlegg. Dette leserbrevet ble først delt på hans Facebook-side og er gjengitt med tillatelse fra Bech.

DEL

LeserbrevI en kronikk skrevet av meg publisert på iFinnmark.no har jeg uttrykt meg unyansert og kommet med karakteristikker om politisk redaktør i Nordlys, Skjalg Fjellheim. Det beklager jeg. Vi som er ledende politikere har selvsagt et ansvar for å føre en nyansert og redelig debatt, samt bidra til at debattklimaet blir godt. Debattklimaet i regionreformdebatten og tvangssammenslåingen mellom Troms og Finnmark har til tider vært for hardt. Det har selvsagt noen av oss politikere fått merke hardt, men også redaktør Skjalg Fjellheim. Innlegget skulle derfor aldri vært publisert i sin nåværende form. Dessverre ble det ikke slik.

Det er selvsagt ikke slik at Skjalg Fjellheim angriper barna til de ansatte i Finnmark fylkeskommune og at han blander inn deres barn. Derimot burde jeg heller fokusert på at de fylkeskommunalt ansatte i Finnmark fikk i ufortjent kritikk av nevnte redaktør.

Det er vi politikere som har ansvaret ikke de ansatte. De ansatte gjør bare jobben sin og gjør en solid jobb for Finnmark fylkeskommune. Jeg har hatt god glede av å få jobbe med så dyktige folk med solid innsikt innenfor sine fagområder. Det burde vært mitt fokus.

Jeg beklager derfor uforbeholdent til Skjalg Fjellheim og jeg skal heretter bidra til godt debattklima og en god offentlig diskusjon. Vi skal selvsagt ha uenighet og debatt. klimaet i debatten har vi alle ansvar for å sørge for at blir godt. Spesielt vi som er politikere i ledende posisjoner. Det er vi alle tjent med.

iFinnmark beklager

Kort tid etter å ha sendt inn innlegget til iFinnmark, sendte Tarjei Jensen Bech inn en epost til redaksjonen og ba om at det nevnte leserinnlegget ikke kom på trykk.

Det originale leserinnlegget ble likevel publisert på våre plattformer. iFinnmark beklager dette.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags