– Beklager, Alta

Av

Innlegget burde aldri vært skrevet når jeg ser reaksjonene, skriver Tom Mortensen.

DEL

MeningerJeg skrev et innlegg rettet mot Hammerfest Senterparti om sykehus i Alta og Hammerfest. Innlegget burde aldri vært skrevet når jeg ser reaksjonene i Alta, som blir oppfattet som et angrep på bedre helsetilbud i Alta. Jeg respekterer fullt ut ønskene om et akuttavdeling og ønsket om å kunne føde i Alta som alle partiene i Alta har sluttet opp om.

Denne kampen er likevel avgjort. Sykehusstrukturen er fastlagt. Nærsykehuset i Alta er under oppføring og stadig flere spesialisttilbud etableres. Bygging av nytt sykehus i Hammerfest starter snart. Som et ledd i utnyttelse av ressursene må vi sammen kjempe for en bedret kommunikasjon hvor det bli sikrere å bruke både sykehus og flyplass.

En annen sak som også er avgjort, er regionreformen. I likhet med nær 90 prosent av avgitte stemmer, stemte også jeg mot sammenslåing av Troms og Finnmark, men jeg er villig til å gi denne organisasjonen en sjanse.

Til syvende og sist dreier valget seg først og fremst om kommunevalget. Det er dette valget som betyr mest i hverdagen og hvor vår stemme bør gå til det parti og kandidater vi har mest tillit til.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags