Håper på minst tusen besøkende

GJENSYN: Lørdag får båtsfjordingene på nytt møte Åge Aleksandersen og deres egen Gunnar Pedersen. Her fra konsert i Båtsfjord kirke i 2012.

GJENSYN: Lørdag får båtsfjordingene på nytt møte Åge Aleksandersen og deres egen Gunnar Pedersen. Her fra konsert i Båtsfjord kirke i 2012. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

På fredag blir Bryggefestivalen sparket i gang for første gang. Medarrangør, Frode Grønberg håper på at de kommer til å få minst tusen besøkende.

DEL

Tidligere skrev iFinnmark at det ble lagt ut 1500 billetter til kveldskonserten lørdag den 1. september, når Åge Aleksandersen og Sambandet spiller på Bryggefestivalen i Båtsfjord. Dette er hvor mange billetter de har lov til å selge.

– Vi har en målsetting å selge mellom 800 og 1000 billetter. Vi har enda noen igjen, men mye er solgt, sier Grønberg.

Han anslår at de til nå har solgt mellom 600 til 700 billetter, men han regner også med at folk kommer til å kjøpe i døra.

Til fredagen har de for øvrig solgt hundre billetter, men de forventer at de skal bli solgt flere billetter på torsdag og i døren på fredag.

De har også lagt ut 100 VIP-billetter til 3100 kroner hver. Med VIP-billettene kan man blant annet få oppleve en minikonsert, standup og det blir satt opp en sjømatbuffé.

– Det vet jeg ikke hvor mange vi har solgt. Vi ligger et stykke under 100, kanskje 30 til 40 billetter, og legger til:

– Det er mange bedrifter som har kjøpt billetter til ansatte og sponset, så disse bedriftene blir profilert som sponsorer, forteller han.

– Siden det er første gang må vi passe på at vi i hvert fall ikke går i underskudd, tenker Grønberg.

Artikkeltags