Gå til sidens hovedinnhold

Mann sendt til sykehus i Tromsø etter kranbilvelt: – Han sto oppi kassen og ble med ned

Artikkelen er over 4 år gammel

Skadet mann ble sendt til sykehus etter arbeidsuhell i Båtsfjord fredag formiddag. Politiet etterforsker uhellet, og arbeidstilsynet er koblet inn.

Politi og ambulanse rykket ut til kaianlegg da det oppsto et arbeidsuhell i Båtsfjord fredag formiddag. Politiets operasjonsleder Bjørn Gunnar Johnsen opplyser at arbeidsuhellet skjedde i forbindelse med lossing av krabbeteiner på en russisk tråler.

– En person er sendt til sykehus for undersøkelse. Politiet har gjort undersøkelser på stedet, og arbeidstilsynet er varslet og følger opp saken, sier han.

– Slo hull i panna

Deleier i firmaet Jan Nylund & Sønner, Jan Steinar Nylund, sier til iFinnmark at ingen personer befant seg inni selve kranbilen da den veltet, men det befant seg en person oppi kassen på kranbilen.

– Han sto opp i kassen og ble med ned. Fallet var ikke stort, men han slo hull i pannen sin. Han ble sendt til Tromsø for sjekk. En blodåre skal ha sprukket i pannebrasken, sier han.

Etterforskes

Hva som har skjedd vil etterforskningen vise, ifølge Nylund.

– Politi og arbeidstilsynet har vært her, etterforskning pågår. Vi får ikke lov å røre utstyret før tidligst mandag. Vi får vente til etter det, sier han.

Slapp unna med lettere skader

Pressevakten hos Universitetssykehuset i Nord-Norge Marit Einejord har fått tilbakemelding om behandlende lege.

– Legen på UNN sier at det heldigvis er snakk om lettere skader, sier hun.

 

Kommentarer til denne saken