Nå blir Finnmarken delt ut med posten

GLAD: Anniken Renslo Sandvik, sjefsredaktør i Finnmarken håper nå at avisen skal komme fram til abonnentene i Båtsfjord også.

GLAD: Anniken Renslo Sandvik, sjefsredaktør i Finnmarken håper nå at avisen skal komme fram til abonnentene i Båtsfjord også. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Avisene som skal til Båtsfjord vil fra og med mandag bli transportert på veien.

DEL

Den siste tiden har abonnenter i Båtsfjord opplevd at Finnmarken uteblir fra postkassene. Til nå har avisen blitt fraktet fra Alta til Båtsfjord med fly, men det har flere ganger gjort at avisen ikke har kommet fram i tide.

Derfor har Finnmarken nå fått på plass en avtale med Posten, som gjør at avisen distribueres på formiddagen på utgiverdagen.

– Det vi gjør fra og med mandagsavisen, er at avisene transporteres med avisbilen til Tana. Derfra går de med Bring-bilen om morgenen, og blir utbrakt med avisbudet når de kommer til Båtsfjord, sier abonnementskonsulent Sixtein Larsson.

Sjefredaktør Anniken Renslo Sandvik er glad for å ha fått denne avtalen på plass.

– Vi har fått mange klager fra kunder i Båtsfjord som ikke har fått avisen, og det er like fortvilende for oss som for dem. Nå håper vi at den skal komme fram til alle abonnentene også der, sier hun.

Artikkeltags