Podkasten «Krisemøte» med Kristopher Schau og Kyrre Holm Johannessen skal ha livesending fra City Scene lørdag 20. august. Podkasten til duoen blir også sendt på TV2 Humorkanalen.

– I podkasten snakker vi om det eneste vi kan noe om: Oss selv, sier Kyrre Holm Johannessen til tv2.no.

– Vi rangerer ting som trenger å rangeres og rydder opp i livene våre. Hva har skjedd siden sist? Har vi blitt noe sykere? Og så gir vi oss selv enkle oppdrag å løse.

I «Krisemøte» gjør de to ting de egentlig ikke orker å gjøre, som for eksempel å skrive barnebok og tegne seg selv nakne, opplyser duoen på tv2.no.

Styreleder i Aronnesrocken, Rune Suhr Berg, er godt fornøyd med at de har fått på plass den populære podkasten på årets festival.

– Vi endrer på formiddagskonseptet, og fokuserer liveunderholdningen på sentrum, forteller styrelederen i en pressemelding.

Matsalg

I tillegg til Krisemøte Live på City Scene, vil det også bli flere akustiske konserter på Studenthuset mellom 12 og 15, opplyser aronnesrocken.no.

Da vil det bli mulig å oppleve flere unge talenter fra fylket, så vel som både Rock Mot Rus-vinnerne Hubro og Kajander.

Etter konsertene og live podkast er det igjen noe helt nytt som står på festivalmenyen.

– Fra 16.00 inviterer vi til et «Farmers Market» på Aronnes, i tilknytning til festivalområdet. Det jobbes enda med å få fylt all bodplass, men det blir et bra marked med diverse tilbud, sier Suhr Berg.

Markedet holder på fram til konsertene begynner på lørdagskvelden.