«Arne, du har gravd deg langt inn i skapet for å finne et skjelett å børste støvet av»

RØDT: Du burde tatt en helg på landsmøtet til Rødt og selv se at mindre skummelt folk skal du lete lenge etter, skriver artikkelforfatteren.

RØDT: Du burde tatt en helg på landsmøtet til Rødt og selv se at mindre skummelt folk skal du lete lenge etter, skriver artikkelforfatteren. Foto:

Av
DEL

Meninger«Å ta en tur ut i ismenes minefelt er en øvelse red Reginiussen ikke er heldig med. SOSIALISTENE Rødt er i vekst, det er riktig. Hvorfor? Jo fordi folk nå er lut leie av det stadig større gapet i befolkningen der de rike blir rikere, de fattige enda mer fattig og der penger trumfer enkeltindividets muligheter til å leve normale liv.

Arne, du har gravd deg langt inn i skapet for å finne et skjelett å børste støvet av. Rødt er den moderne etterkommeren av gammelkommunisten, et parti med helhetlig og gjennomført, demokratisk, menneskevennlig politikk. Du burde tatt en helg på landsmøtet til Rødt og selv se at mindre skummelt folk skal du lete lenge etter. Jeg har selv vært der flere ganger og så hverken dårlige tendenser, oppførsel, skummel agenda eller farlige mennesker. Jeg har knapt nok følt meg tryggere NOE annet sted.

Jeg er mer bekymret for høyresiden og den harde kapitalismen de fører når jeg ser hvordan trygdede behandles i AAP-saken, hvordan syke og ressurssvake neglisjeres, hvordan vi i nord settes bakerst i køen til fordel for sentrale strøk i andre enden av landet, hvordan ressursene våre selges ut, den høye ungdomsledigheten, hvordan utdanning holder stadig lavere kvalitet, hvordan det snakkes både mer og høyere om bompenger og elsykkelutfordringer enn viktige løft for miljø....i det hele så er lista over positive strømninger blant SOSIALISTENE Rødt så mye lengre enn blant mer blå alternativer.

Gleder meg forresten til at du skal ta for deg skumle sider ved høyresiden nå frem mot kommunevalget. For de må jo komme, som vekt til og som en naturlig følge av lokalavisredaktøren nå skal satse på personlige analyser av de forskjellige lokale partiene? Og da kan Arne snakke om alle skumle akademikere, jurister, politi, forretningsfolk, SP-ere og venstrefolk som dannet regjering under Quisling på 40-tallet.....


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags