Saken oppdatert, se nederst i artikkelen.

Nødetatene har rykket ut til Sennalandet der to biler skal være involvert i en trafikkulykke.

Politiet melder at det er en ambulanse og en personbil som skal ha vært involvert i sammenstøtet. Alle involverte framstår som uskadd.

Operasjonsleder, Theodor Weberg Ellingsen, sier til iFinnmark at det var en pasient i ambulansen da sammenstøtte skjedde.

– Men alt skal stå bra til med pasienten og de andre som er involvert, sier han.

Han har ikke oversikt over hvor mange andre som er involvert i ulykken.

– Vi har foreløpig ikke kommet fram til stedet, men vi har en patrulje som kommer fra Hammerfest som er der snart. Akkurat nå vet jeg foreløpig ikke så mye mer, heller ikke hvordan føret er, før patruljen er kommet fram, sier han.

Ulykken har skjedd i Repparfjorddalen.

Politiet melder videre at det skal være større materielle skader på ambulansen, og at personbilen er i grøfta. Ett felt er åpen for trafikk forbi stedet.

iFinnmark får vite at det ikke er mye kø på stedet, og at trafikken flyter rolig forbi.

Syv til sjekk

Klokka 19,15 er iFinnmark i kontakt med politiet for en oppdatering. Oppdragsleder Eli Opphaug opplyser:

- Nødetatene har vært på stedet. Det er ryddet, og ambulansen er berget. De involverte er sendt til Hammerfest sykehus for sjekk, sier hun.

Poltiet opplyser at syv personer er sendt til Hammerfest sykehus for rutinemessig sjekk. Opphaug har ikke ytterligere opplysninger om tilstanden til disse, elelr om alder og kjønn.

- Jeg har ikke oversikt over det per nå. Men det er jo 80-sone på stedet, så det er naturlig å sende de involverte til sjekk for sikkerhet skyld, sier oppdragsleder Eli Opphaug til iFinnmark.