Gå til sidens hovedinnhold

To finnmarkinger er med i kampen om stipend på 25.000 kr

Artikkelen er over 4 år gammel

David Vorren og Hermann Nordstrand Fiksen er blant kandidatene i Midnight Sun Marathon sitt idrettsstipend.

Midnight Sun Marathon skal igjen dele ut 100.000 kroner til unge idrettstalenter i Nord-Norge. Den totale potten på 100.000 kr deles opp i fire, dermed er det fire utøvere som skal få 25.000 kroner hver.

Det var 59 utøvere som var nominert til å få stipendet. En jury har plukket ut de ti beste kandidatene. Blant de ti talentfulle utøverne er det to finnmarkinger som har kommet gjennom nåløyet. Vadsøværingen David Vorren og altaværingen Hermann Nordstrand Fiksen kjemper med åtte andre utøvere fra Nord-Norge om en sjekk på 25.000 kroner.

– Det har vært utfordrende å plukke ut ti blant så mange gode utøvere og mange forskjellige idrettsdisipliner; men juryen mener å ha kommet fram til ti svært gode kandidater, skriver Midnight Sun Marathon i en pressemelding.

Foruten Vorren og Nordstrand Fiksen er Torkel Bjørbæk (Bodø friidrettsklubb), Emelie Kalkenberg (Skiskyting, Skonseng UL), Marthe Johansen (Skiskyting, Bossmo & Ytteren), Ingrid Gulbrandsen (Langrenn, Bardufoss idrettsforening), Audun Bangsund (Tromsø Storm, basket), Mariel Kufaas (Alpint, Tromsø Slalåmklubb), Petter Østvik (volleyball, BK Tromsø) og Kristian Vatne (Løping, BUL Tromsø) nominert til stipendet.

Hvem som vinner avgjøres gjennom avstemning på MSMs Facebook-side og av en jury.

– Vi håper stipendene er med på motivere unge utøvere til satsing på sin idrett, skriver Midnight Sun Marathon i pressemeldingen.

 

Kommentarer til denne saken