Gå til sidens hovedinnhold

Tøffe dager for «reality-finnmarkingene»: Disse ble stemt ut i helga

Artikkelen er over 4 år gammel

Det ble ingen stor helg sett med finnmarkingenes øyne på tv-skjermen.

Tanaværingen Kristin Størmer Steira (35) har vunnet mye i skisporet, men det ble ikke noen finale på henne i TV 2-programmet «Skal vi danse». Hun ble med sin dansepartner Fredric Brunberg det femte paret som røk ut av det populære danseprogrammet på TV 2.

Størmer Steira tapte den avgjørende danseduellen mot Stine Brun Kjeldaas.

– Jeg synes det er helt greit når det er Stine som står i duellen. Hun er en mye bedre danser enn meg selv, så det var fortjent, sa Kristin etter exiten til tv2.no.

På spørsmål om det blir deilig å slappe av fremover, svarer hun nei.

– Nå må jeg finne på noe annet, for jeg kan ikke legge meg ned å slappe av, sier den gravide Størmer Steira til God kveld Norge.

Nerver

Steinar Albrigtsen har vært med i NRK-programmet «Stjernekamp», og i helga var det slutt for musikeren som er født i Hammerfest. Han kom ikke videre i programmet etter at han og resten av artistene hadde fått brynt seg med operasjangeren.

– Jeg får sånne nerver under direktesending. Det er jo en psykisk påkjenning for en gammel mann, så jeg synes det var helt greit å gå ut i dag, sa Albrigtsen til nrk.no etter exiten.

– Jeg synes jeg gjorde en veldig bra jobb. Jeg er glad for å ha opplevd denne turen her, og blitt kjent med de andre artistene som er veldig hyggelige. Så det er bare positivt egentlig, forteller han videre om opplevelsen av å være med på NRK-konseptet.

The Stream

Fredag ble det også klart at altaværingen Kristoffer Karjalainen heller ikke gikk videre fra The Stream som går på TV 2.

Forrige helg ble det også klart at Pasemaker bestående av Anne Gudrun Michaelsen og Esben Thomassen Andersen heller ikke gikk videre fra The Stream.

– Vi ønsker å takke alle for å følge vår reise i The Stream denne høsten. Vi startet som en av 1.300 talentfulle musikere, og klarte å bli topp 39, og vi er meget fornøyd med å ha nådd så langt, forteller duoen på sin Facebook-side.

 

 

Kommentarer til denne saken