Gard var raskest på svømmeetappen ned Altaelva

TIL VANNS: Gard Fossmo Sundby var raskest i svømmedelen under NOFTRI sist helg.

TIL VANNS: Gard Fossmo Sundby var raskest i svømmedelen under NOFTRI sist helg. Foto:

Triatlonkonkurransen NOFTRI ble arrangert i Ata sist helg.

DEL

Ole Bernard Fuskevåg fra Tromsø Triatlonklubb stakk overlegent av med seieren NOFTRI 2018 i Alta. Etter en andreplass på svømmeetappen og en sterk tredjeplass på syklingen var han helt overlegen på løpeetappen og sprang over målstreken 12 minutt før nestemann på listen på tiden 2:26:20.

På andre plass kom Ronny Andersen, Nerskogen IL, med tiden 2:38:51 tett fulgt av Tom Eirik Olsen, Nordlysbyen Svømme og Triatlonklubb, på tredjeplass med tiden 2:38:55.

(artikkelen fortsetter under bildet)

ALLE: Her er alle deltakerne i NOFTRI 2018.

ALLE: Her er alle deltakerne i NOFTRI 2018. Foto:

I dameklassen var det et sterkt felt med flere gode syklister. Eva Bjørkesett sprang inn til klar seier i dameklassen på tiden 2:51:20 etterfulgt av Camilla Walseth på 2:55:09 og Martine Hoaas på 3:08:57, alle tre fra Alta.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Triatlon har flere deletapper og Nordlysbyen Svømme og Triatlonklubbs Gard Fossmo Sundby var sterkes nedstrøms Altaelva og kom først inn til T1 og svømte nedstrøms på 14:00, 33 sekunder raskere enn nestemann. Sykkeletappen gikk raskest av Nerskogen IL´s Ronny Andersen som fullførte på 1:10:46, nesten 5 minutter raskere enn nestemann.

Artikkeltags