Altaværingen og Rosenborg-kapteinen fikk et innhopp i det 78. minutt i borteseieren mot Start på søndag. En kamp serielederen vant 4–0 på Sør Arena. Midtstopperen var meget fornøyd med å komme tilbake på A-laget igjen etter at akillesen røk mot Aalesund i serieåpningen. Seieren var et langt steg mot seriegullet både for RBK og Reginiussen. Altaværingen trenger bare en kamp til for å sikre seg gullet.

– Det var veldig deilig å få spille Tippeliga-fotball etter så lang tid. Selv om tempoet er høyere enn i 3. divisjon så er jeg ikke bekymret for det. Nå skal jeg bruke de neste to ukene godt under landslagspausen. For ellers synes jeg det gikk veldig greit på søndag, forteller Reginiussen, som på mandag spilte for rekruttlaget mot Namsos i 3. divisjon avdeling ti.

Vadsøværingen Morten Gamst Pedersen var ikke i RBK-troppen som reiste til Kristiansand på søndag.

Ryggoperasjon

Midtstopperen fra Finnmark benyttet muligheten til å gjøre et inngrep i ryggen da han røk akillesen. Det kan være en operasjon som forlenger fotballkarrieren til Tore Reginiussen.

– Jeg valgte å ta en ryggoperasjon samtidig som jeg var ute med skade. Jeg har trøblet med ryggen i mange år. Så i juni gjennomførte jeg ryggoperasjon. Så tar man med det elementet så har jeg kommet tilbake ganske fort, for jeg kunne kanskje vært tilbake raskere fra akillesskaden om jeg ikke hadde tatt den operasjonen, sier den tidligere Schalke 04-spilleren.

Ny hverdag

Det har vært en prolaps som har medført til at Reginiussen har slitt med stråling i beina og lysketrøbbel. Nå kan den suksessfulle rygg- og akillesoperasjon medføre at altaværingen forlenger karrieren på fotballbanen noen år.

– Jeg har fått rensket bra opp under skadeoppholdet. Ryggoperasjon har hatt en kjempeeffekt. Så det gjelder ikke bare i høstsesongen, men også årene framover. For det er mange ting som har hengt sammen med ryggskaden, blant annet lysketrøbbel og stråling i beina. Jeg føler jeg har fått en ny hverdag, forteller RBK-kaptein.

– Jeg ønsker å være med å bidra til gullmedalje i år.