– En kasse cola til den som tar tunnel på Svein Ove

KLAR FOR SHOWKAMP: Tidligere Alta IF-spiller Svein Ove Thomassen har denne sesongen spilt for Tverrelvdalen IL i 4. divisjon. Han er blitt stemt fram av iFinnmarks lesere på Team Finnmark. Den tidligere Rune Repvik-eleven kan bli en dyr mann for Alta IF-spillerne om han tar tunnel på dem.

KLAR FOR SHOWKAMP: Tidligere Alta IF-spiller Svein Ove Thomassen har denne sesongen spilt for Tverrelvdalen IL i 4. divisjon. Han er blitt stemt fram av iFinnmarks lesere på Team Finnmark. Den tidligere Rune Repvik-eleven kan bli en dyr mann for Alta IF-spillerne om han tar tunnel på dem. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Alta IFs hovedtrener vil sette sin tidligere elev under ekstra press på lørdag.

DEL

Team Finnmar vs. Alta IFLørdag klokken 16.00 er det duket for den andre showkampen i rekken i regi av iFinnmark, Alta IF og Finnmark Fotballkrets. Fylkets beste fotballag skal møte 4. divisjonsspillere stemt fram av iFinnmarks lesere i en kamp hvor alt overskuddet går til et veldedig formål. I år som i fjor er det Kreftforeningen som er det veldedige formålet.

LES OGSÅ: Over 10.000 har stemt: Dette er årets Team Finnmark

LES OGSÅ: Stem fram dine favoritter til Team Finnmark 2017

Bonus

Alta IFs trenerduo, Rune Repvik og Vidar Johnsen, tar ikke lett på showkampen. De har ikke tenkt å gå på noen skrell mot fylkets utvalgte 4. divisjonsspillere. Blant annet er det en tidligere elev av Rune Repvik som må holde beina samlet når lagene møtes til dyst på lørdag.

– Dette er en kamp som vi skal vinne, sier Repvik.

Vidar Johnsen og Rune Repvik

Vidar Johnsen og Rune Repvik Foto:

– Vi spanderer også en kasse cola til den som tar tunnel på Svein Ove (Thomassen red.anm.), fortsetter trenerduoen, som legger til at om han tar tunnel på en av deres spillere så skal de ha noe å leske seg på inn i helgen.

– Det blir derimot en kasse brus til trenerbenken om Svein Ove tar tunnel på noen av våre spillere.

LES OGSÅ: Barnedåp kom i veien for kamp, men Randa takker for alle stemmene han fikk

Gamle helter

Det noen av Alta IFs A-lagsspillere som av ulike årsaker ikke har anledning til å spille lørdagens showkamp. Magnus Nikolaisen, Mats Frede Hansen og Thomas Braaten har gjort avtaler som de ikke kan bryte, men publikum kan derimot få se tidligere helter i Alta IF-drakten i aksjon på lørdag klokken 16.00.

KLAR FOR KAMP: Alta IFs 2. divisjonsherrer tar ikke lett på showkampen mot fylkets utvalgte 4. divisjonsspillere på Team Finnmark. De drillet mulignes inn nye taktiske varianter på torsdagens trening.

KLAR FOR KAMP: Alta IFs 2. divisjonsherrer tar ikke lett på showkampen mot fylkets utvalgte 4. divisjonsspillere på Team Finnmark. De drillet mulignes inn nye taktiske varianter på torsdagens trening. Foto:

– Vi har fått med to gamle Alta IF-helter på laget. Jan Egil Brekke og Øyvind Pedersen skal spille lørdagens showkamp, forteller Repvik, som er klar på at selv om de ikke har noen planer om å tape, så skal man også kunne ha det artig i en slik kamp.

– Det skal jo være litt show også.

Kampen mellom Alta IF og Team Finnmark streames direkte på ifinnmark.no på lørdag.

Det blir oppvarming fra 15.30. Kampen sparkes av klokken 16.00.

Artikkeltags