Gå til sidens hovedinnhold

Egils Facebook-gruppe, «Æ velge Mack», har rundet 3.800 medlemmer

Artikkelen er over 4 år gammel

Den tidligere lederen i BUL, Egil A. Mofoss, mener folket i Nord-Norge må handle i de butikkene som selger Mack-produkter.

Da nyheten om at Mack ikke ville få så mye hylleplass som tidligere i Rema 1000-butikkene var det mange som reagerte. Blant dem som startet en Facebook-side for å vise at man støtter Mack var Egil A. Mofoss. Den tidligere lederen i BUL er klar på at man må støtte lokale leverandører, som blant annet støtter lokale idrettslag.

«La oss vise REMA 1000 ka ordet «æ» egentlig betyr. REMA 1000 kaster Mack ut av butikkene i Nord Norge til fordel for Carlsberg, en dansk øl-gigant. Mack er et ølbryggeri med en 140 år lang tradisjon i Nord Norge. Hvis REMA 1000 velger Carlsberg, så velger æ Mack. Det betyr at æ handle der kor dem selg Mack. Del med dine venner og legg til venner som du tror støtter lokalt næringsliv», skriver Mofoss i oppropet på Facebook-gruppa, «Æ velge Mack».

LES OGSÅ: Rema-sjefen varsler oppvaskmøte med Mack

– Viktig bidragsyter

Mandag ettermiddag var det 3.840 som hadde gitt sin støtte til Mofoss sitt opprop.

Egil A. Mofoss, som opprinnelig kommer fra Tromsø, sier til itromso.no at Mack er en sterk merkevare i Alta. Han er også klar på at Mack har vært en viktig samarbeidspartner for idrettslagene i Alta og Finnmark.

Les også

Her er produktet Rema rydder plass til

– Mack er en viktig bidragsyter til blant annet BUL og mange andre idrettslag. Sånt er veldig viktig for idretten. Det handler om arbeidsplasser for dem, og alt henger sammen. Når ting sentraliseres blir det mindre arbeidsplasser og mindre penger drypper på lokal idrett. I tillegg er de jo en viktig bidragsyter til kulturlivet i blant annet Tromsø, sier Mofoss til Tromsø-avisa.

Les også

Her sitter en spent, men også takknemlig, Mack-direktør på flyet for å møte Rema 1000

 

Kommentarer til denne saken