Teknologifirma fra Alta har inngått avtale med Veidekke

Salgssjef i SmartDok Per Tore Hansen og IT-sjef Christian Mikkelsen i Veidekke er begge fornøyde med avtalen. Foto: Presse

Salgssjef i SmartDok Per Tore Hansen og IT-sjef Christian Mikkelsen i Veidekke er begge fornøyde med avtalen. Foto: Presse

Artikkelen er over 3 år gammel

SmartDok er svært fornøyde med å få Veidekke - Region Anlegg på kundelisten.

DEL

Fredag meldte Alta-bedriften SmartDok at de har inngått en avtale med Veidekke – Region Anlegg. Avtalen omhandler bruk av teknologiselskapets løsning for mobil registrering på entreprenørens prosjekter.

– På bakgrunn av pilotering på flere prosjekt har vi sett effektene av å kunne registrere kvalitet- og produksjonsoppfølging mobilt og vi ha derfor inngått en sentral avtale og vi har etablert forvaltning i regionen, sier Christian Mikkelsen i Region Anlegg, i en pressemelding fra avtalepartene.

Salgssjefen i SmartDok, Per Tore Hansen, opplyser at det har vært en lærerik prosess, og at de er fornøyd med avtalen.

– Dette er selvsagt stort for oss. Vi er veldig stolte over at Veidekke inngår en avtale med oss, sier Hansen i den samme pressemeldingen.

1.000 brukere

SmartDok opplyser at standardisering er blitt en svært viktig prosess for de selskapene som i dag lykkes aller best.

– Med å ta i bruk SmartDok på sine prosjekter i Region Anlegg har Veidekke standardisert digital føring av timeregistrering, maskintimer, service, sjekklister og massetransport. 1.000 brukere i Region Anlegg vil nå ta i bruk det digitale rapporteringssystemet på sine prosjekter.

Allsidig

Veidekke Entreprenør gjennomfører alle typer anleggsprosjekter, herunder vei, bane fjellanlegg, kraftverk og industriprosjekter. Deres anleggsvirksomhet er organisert i enheten Region Anlegg. Selskapet gjennomfører prosjekter innen alle typer kontraktsmodeller, fra delentrepriser til totalentrepriser.

– Region utfører oppdrag innen Tunnel og fjellanlegg, veianlegg og bane, vindkraft, vannkraft, olje, gass- og industrianlegg, baneteknikk, grunnarbeid, riving og forurenset grunn, fundamentering og bergboring, står det i presseskrivet.

Artikkeltags