Gå til sidens hovedinnhold

Bård Flovik gir seg som trener for Alta IF

Artikkelen er over 2 år gammel

Alta IF ble informert om avgjørelsen til Bård Flovik lørdag formiddag: Han går av som trener.

Beskjeden ble gitt i garderoben etter showkampen mot Team Finnmark, som for øvrig ble vunnet 8–0 lørdags ettermiddag.

«Herrelaget tar nå et par ukers ferie, før gruppa samles til to uker trening i desember. Hit kommer også Bård som da vil ha sine siste uker på kontoret før han flytter hjem permanent», skriver Alta IF i en pressemelding.

I pressemeldingen sier Flovik følgende:

– Jeg savner familien, jeg savner Tromsø, og kjenner at jeg utenfor banen i Alta ikke har funnet meg helt til rette. Laget og spillerne er ei fantastisk gruppe, har bare godt å si om de, men kjenner at jeg vil prioritere annerledes i året som kommer, deriblant gå inn i en ny spennende jobb utenfor fotballen. Jeg har som sagt alt godt å si om laget og de fantastiske øyeblikkene vi samme han skapt gjennom året. Minner er skapt for all fremtid, og det samme med alle bekjentskapene som er opprettet. Blitt glad i laget og folkene rundt. Vil savne alle sammen, veldig!

Avgjørelsen kom overraskende på, ifølge Rune Berger.

– Samarbeidet med Bård har vært meget bra, og vi ønsker å si tusen hjertelig takk for jobben han har gjort siden han kom hit. Vi vil så raskt som mulig starte en prosess for å få på plass en ny hovedtrener til sesongen 2019.

 

Kommentarer til denne saken