Nå har de blitt foreldre

Anne Rimmen og samboer Ailo Gaup på den røde løperen før utdelingen av Gullruten 2015. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Anne Rimmen og samboer Ailo Gaup på den røde løperen før utdelingen av Gullruten 2015. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Artikkelen er over 3 år gammel

Delte babylykke på Instagram. Ebbe er parets førstefødte.

DEL

Motorsportstjerna Ailo Gaup (37) fra Alta har nylig blitt forelder med samboer Anne Rimmen (34). Altaværingen og NRK-programlederen har vært et par siden 2008.

«Bare gleder så langt. Ebbe kom til verden idet mora kom inn døra på sykehuset lørdag kveld. Gikk ikke like fort på vei hjem i dag. Har aldri kjørt mer forsiktig» skrev Ailo på sin Instagram onsdag kveld.

LES OGSÅ: Ailo Gaup «sipper for ingenting»

På samme Instagram-post har gratulasjonen strømmet inn.

Førsteprioritert

Det er ikke første gang paret deler store nyheter gjennom sosiale medier. Graviditeten ble også kjent da kjendisene postet «Enda godt vi skal bli foreldre til sommeren, ellers hadde det vært upassende å gi oss babypysj i gave. Hurra!» på sine sosiale nettprofiler i januar i år.

– Når jeg først får barn skal de være førsteprioritert. Det betyr ikke at jeg skal slutte å jobbe eller at jeg ikke skal ha det gøy. Men de skal være det viktigste i livet mitt, sa Rimmen til Bladet Henne i 2014.

Artikkeltags