– Mye brøst og pene jenter i Alta

Ga Alt: De ble signert både pupper, T-skjorter, rumper og platecover.

Ga Alt: De ble signert både pupper, T-skjorter, rumper og platecover.

Artikkelen er over 5 år gammel

Black Debbath var «puppulære» på City Scene.

DEL

Aronnesrocken hadde i år fått på plass store navn på åpningskonserten på torsdag. Black Debbath med blant annet Egil Hegerberg på vokal og bass er en velkjent TV-personlighet. Han og resten av kollegaene i det populære bandet med hitlåter som «Problemer innad i Høyre», «Den femte statsmakt» og «Nei til runkesti på Ekeberg» signerte ikke bare T-skjorter etter konserten. Etter deres ønske var det mange pupper som fikk deres navnetrekk etter åpningskonserten til Aronnesrocken. Hegerberg var imponert over damene på City Scene, men det var ikke noen ny rekord i puppesignering for dem.

– Det er fantastiske folk her oppe, og der var mye brøst og pene jenter i Alta. Så det var en bra brøstsignering med høy standard, ler Egil Hegerberg etter at de siste puppene, platene og T-skjortene natt til fredag.

Black Debbath spilte på Aronnesrocken for to år siden, men den konserten gikk på festivalområdet på Aronnes. Hegerberg har gode minner fra den festivalen også, men da var det krutt som sto i fokus.

– Sist vi var her ble vi tatt med ut på fjorden for å skyte med hagle. Så det er alltid hyggelig å komme his, sier Hegerberg.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken