Wirkola har rundet én million kinobesøk i Frankrike – faller på kinolisten i hjemlandet

FRANSK SUKSESS: Regissør Tommy Wirkola og Noomi Rapace under innspillingen av «What happened to Monday». Sammen har de gjort stor suksess på kinofronten i Frankrike.

FRANSK SUKSESS: Regissør Tommy Wirkola og Noomi Rapace under innspillingen av «What happened to Monday». Sammen har de gjort stor suksess på kinofronten i Frankrike. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Tommy Wirkolas siste film «What Happened to Monday» er blitt en gigantsuksess i Frankrike.

DEL

Altaværingen har fått blandede kritikker etter at «What Happened to Monday» hadde premiere for noen uker siden, men Wirkolas film er blitt en gigantsuksess i Frankrike. Den slo flere amerikanske storfilmer i premiereuka, og suksessen har fortsatt utover premieren.

LES OGSÅ: Wirkolas siste film knuste «The Hunger Games» og «Divergent»

Filmen som i Frankrike heter «Seven Sisters» har fanget de unge kvinnelige kinogjengerne.

Totalt melder Le Parisien at 1.147.000 personer har løst billett til filmen i Frankrike. Det regner den franske storavisen som en stor suksess i Frankrike.

På hjemmebane opplever ikke Tommy Wirkola like stor interesse på kinofronten. Etter to uker på kino har «What Happened to Monday» totalt blitt sett av 7.056 kinogjengere. Den har også falt fra en 7. plass til en 11. plass på besøkslisten til Filmweb fra den første uka på kino.

POPULÆR: Her er en scene fra «What Happened to Monday» med Noomi Rapace i syv roller.

POPULÆR: Her er en scene fra «What Happened to Monday» med Noomi Rapace i syv roller. Foto:

Artikkeltags