Wirkolas siste film knuste «The Hunger Games» og «Divergent»

GODT BESØK: Regissør Tommy Wirkola og Noomi Rapace under innspillingen av «What happened to Monday».

GODT BESØK: Regissør Tommy Wirkola og Noomi Rapace under innspillingen av «What happened to Monday». Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Onsdag hadde «What Happened to Monday?» premiere i Frankrike, og åpningsdagen var en stor suksess.

DEL

I Frankrike heter den siste filmen til Alta-regissør Tommy Wirkola, «Seven Sisters», mens den i store deler av resten av verdenen heter «What Happened to Monday?».

Onsdag hadde filmen premiere i Frankrike, og det ble en meget solid åpning for altaværingens science fiction-film.

Over 100.000 på kino

Nettstedet cinema.jeuxactu.com opplyser at 7xNoomi Rapace fenger det franske kinopublikummet. Totalt var det 121.394 som så filmen på premieredagen.

Det betyr at Tommy Wirkola & co. knuser velkjente filmer som «The Hunger Games» (80.138 besøk), «Divergent» (75.927 besøk) og «The Maze Runner» (113.303) på de respektive filmenes åpningsdag i Frankrike.

MANGE ROLLER: Noomi Rapace spiller syv ulike karakterer i «What Happened to Monday?». Filmen har hatt kinopremiere i Frankrike, og der har den tittelen «Seven Sisters».

MANGE ROLLER: Noomi Rapace spiller syv ulike karakterer i «What Happened to Monday?». Filmen har hatt kinopremiere i Frankrike, og der har den tittelen «Seven Sisters». Foto:

Snikpremiere

I Norge har «What Happened to Monday?» ikke fått strålende kritikk etter premieren på Haugesund Filmfestival. De fleste filmanmelderne i norske aviser har gitt filmen terningkast tre, mens NRK P3 har gitt filmen en firer på terningen.

Filmen har snikpremiere på Aurora Kino Alta sitt 10-årsjubileum på lørdag, mens resten av landet kan se filmen på kino den 8. september.

Artikkeltags