Wirkola vil fullføre trilogien: – Vi må toppe det vi har gjort før, vi må bringe tilbake Hitler også

NY NAZI-ZOMBIE-FILM: Herzog har blitt en velkjent figur i populærkulturen, og nå kan han få selskap av «zombie-Hitler» i den neste Død Snø-filmen.  Foto: Tappeluft Pictures

NY NAZI-ZOMBIE-FILM: Herzog har blitt en velkjent figur i populærkulturen, og nå kan han få selskap av «zombie-Hitler» i den neste Død Snø-filmen. Foto: Tappeluft Pictures

Artikkelen er over 2 år gammel

Tommy Wirkola røper til Entertainment Weekly at han har planer om å lage Død Snø 3.

DEL

I sammenheng med lanseringen av «What Happened to Monday» på Netflix har Alta-regissøren Tommy Wirkola møtt den amerikanske pressen. På pressetreffene har det ikke bare vært hans siste film med Noomi Rapace i syv roller som har vært tema.

Regissøren sa i et intervju med Entertainment Weekly at det foreligger planer om å lage en tredje Død Snø-film. De to foregående nazi-zombie-filmene er blitt kultfilmer, og Wirkola har lyst å avslutte det kapitlet med å lage en trilogi av filmene som åpnet dørene til Hollywood for finnmarkingen.

Han sier til ew.com at de som er fan av Død Snø-filmene har noe å se fram til. Wirkola og hans team ønsker å få laget en ny oppfølger om noen år.

PUBLIKUMSFAVORITT: Tommy Wirkola har ikke gått lei nazi-zombiene. Han røper til et amerikansk tidskrift at det foreligger planer om en tredje film om nazi-zombiene. Foto: Carsten Aniksdal

PUBLIKUMSFAVORITT: Tommy Wirkola har ikke gått lei nazi-zombiene. Han røper til et amerikansk tidskrift at det foreligger planer om en tredje film om nazi-zombiene. Foto: Carsten Aniksdal

– Vi må fullføre trilogien. Vi må fullføre det vi har startet på, sier altaværingen til ew.com, som videre forteller at de har planer om å legge deler av plottet i den tredje nazi-zombie-filmen i Sør-Amerika. Hit flyktet mange nazister etter 2. verdenskrig.

– Vi må toppe det vi har gjort før, vi må bringe tilbake Hitler også. «Zombie-Hitler». Det føles bare helt naturlig, sier Tommy Wirkola om planene til en tredje film om nazi-zombiene.

«Dead Snow» ble spilt inn i Alta, og den hadde premiere i 2009. Oppfølgeren, «Dead Snow: Red vs. Dead» ble spilt inn på Island. Den hadde premiere i 2014.

Artikkeltags