Gå til sidens hovedinnhold

Tommy måtte sette publikum på plass

Artikkelen er over 4 år gammel

Tre fullsatte show for «Tommy B». Se bildene!

Tommy B show endte med stående applaus. Publikum var svært fornøyd med revyen, som hadde en tre-dagers serie med opptreden på City Scene i Alta.

Uro i salen

Revyen gikk ikke helt smertefritt. Det var en liten gruppe publikummere som satt å snakket og tullet under forestillingen. Tommy Berg valgte å snakke til dem og be dem om å bli ferdige med å snakke før han skulle fortsette revyen.

– Slikt som skjer! De ble rolige etter en god fleip, sier Tommy Berg om hendelsen.

Tommy B-show er av Tommy Berg som har tatt med seg vennene sine Frank Rune Isaksen, Jan Gunnar Evertsen og Bjørn Fermann og Magnus Langli på scenen, og de har laget denne revyen. I showet var det både sketsjer, sang og dans. De har med noe kjent og godt, og tatt med noe nytt.  Revyen spilte mye på lokal humor og det ble god stemning i salen.

– Det kokte i salen og det var veldig artig, sier Tommy Berg (Tommy B).

Alt var utsolgt

Det var full sal alle tre kveldene og billettene ble utsolgt på forhånd. Tommy B forteller at de er svært fornøyde og at det var en utrolig god stemning i salen. Han forteller videre at ideen til denne tredagers revyen startet på grunn av at det ikke ble noe av Altarevyen som de bruker å være med på.

– Vi kjente at det begynte å krible i føttene, og dette førte til et stunt på facebook der vi skulle se om vi klarte å fylle en sal. Og nå har vi klart å fylle tre saler! sier Tommy B fornøyd.

Facebook-stuntet var at Tommy Berg la ut en status der han skrev at det skulle egentlig vært siste forestilling på Altarevyen denne dagen, men om statusen får 1000 likes skal han sette opp en forestilling med flere folk i løpet av vinteren. Denne statusen fikk fort 1000 likes.

Berg forteller at det er dette han trives med. Han har holdt på med teater og scenekunst siden han var en liten gutt og trives veldig godt med dette.

Fornøyd publikum

Publikum var strålende fornøyd med revyen. Anita Tårn Andreassen forteller at hun synes dette var et kjempebra show, og hun tror grunnen til at showet er så populært og ble fullbooket er at de er så utrolig flinke og humoren treffer så godt.

– Det er mye lokal humor fra Kronstad-området og Alta generelt, sier Andressen.

Wenche Kristiansen og Lisbeth Henriksen synes dette var en veldig god revy og at de på scenen var helt utrolig gode. Kristiansen forteller at hun flirte og lo så mye at hun fikk vondt i magen og tårer i øynene.

Henriksen forteller at hun er kritisk til sang på revyer og synes ofte de blir litt traurig. Det er vanskelig å få frem gode poeng med sangnummer på revyer, men ble veldig positivt overrasket over sang nummerene her. - Det skal være ganske gode poeng i en sang for å gjøre den til et godt nummer, men dette klarte de godt.

– De er helt søkkig bra, forteller Henriksen entusiastisk.

Kommentarer til denne saken