Altaværingen Petter Carlsen og bodøværingen Aleksander Kostopoulos utgjør bandet Pil & Bue. De har i år har gitt ut albumet «Forget the Past, Let's Worry About the Future». Et album som de mottok strålende kritikker i media for, og det samme kan sies om bandets liveopptredener.

Pil & Bue skal avslutte sommersesongen over Poralsirkelen med to konserter som skal ta plass på Aronnesrocken i Petters (gitar og vokal) elskede hjemmeby Alta, og på Kanonkveld (DebutUKA) i nordens Paris, Tromsø, melder Name Music i en pressemelding.

- Vi har æren av å avslutte programmet på festivalområdet til Aronnesrocken på lørdag. Jeg har vokst opp og med denne festivalen og spilt her mange ganger. Festivalen har betydd mye for meg og gitt meg inspirasjon og inspirasjon gjennom hele min karriere. Veldig stas å spille når mørket har senka seg på sletta. Vi har litt av et lysshow planlagt , med pyro! Det kommer til å bli tøft, forteller Petter Carlsen i samme pressemelding.

Etter at konserten i Tromsø er unnagjort på torsdag i neste uke er det noen dager med pause, før de starter ut på en liten høstturne:

• Sep 16 - Sinus, Bodø, Norge

• Sep 17 - Slipen Scene, Rognan, Norge

• Sep 30 - Ofelas Arena, Kirkenes, Norge

• Oct 01 - Koperativet Scene, Vadsø, Norge

• Oct 07 - Ludo Bar & Scene, Harstad, Norge