Idris tilbake i Alta IF

TILBAKE: Aziz Idris (til høyre) skal igjen ta på seg Alta IF-trøya. Her sammen med Jay Needham og Christian Reginiussen da han forrige gang var Alta-spiller.

TILBAKE: Aziz Idris (til høyre) skal igjen ta på seg Alta IF-trøya. Her sammen med Jay Needham og Christian Reginiussen da han forrige gang var Alta-spiller. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Alta IF signerer to nye spillere.

DEL

Alta IF har signert to nye spillere, melder klubben i en pressemelding.

– Den ene spilleren, Srdjan Vidakovic, er en 30 år gammel offensiv midtbanespiller fra Kroatia. Srdjan har erfaring fra spill i ulike land, blant annet fra øverste divisjon i hjemlandet. Han innehar en del offensive ferdigheter vi ikke har i stallen fra før og vi mener han kan tilføre oss mye, spesielt i den delen av spillet, skriver Andreas Markussen i Alta IF marked i pressemeldingen.

Den andre er en gammel kjenning.

– Den andre, Aziz Idris, kjenner mange godt fra før. Aziz, som vi regner som nesten lokal, har vært innom bla Mjøndalen, Ham-Kam og Kristiansund siden sist han var her. Han har også nå fått norsk pass. Han vil gi oss flere muligheter på midtbanen og i angrep og gir oss også ro med ballen og fysikk. Disse overgangene har kommet i stand som følge av ekstern hjelp fra Alta IF-venner som bryr seg veldig om klubben og at vårt seniorlag skal prestere godt, skriver Markussen i pressemeldingen.

– Begge spillerne er forsterkninger. Det er gode solide spillere. Det vil også gi oss bredde i stallen, sier trener Rune Repvik.

– Er Idris på samme nivå som tidligere?

– Han har spilt andre divisjon de siste årene og holder et godt nivå. Han er blitt eldre siden sist, men har mye rutine. Han blir en viktig spiller for oss i høst med sin fysikk, spillestil og defensive kvaliteter, svarer han.

Overgangene er kommet i orden med eksterne midler.

– Alta IF betaler ikke et øre av dette. Dette er venner av Alta IF som vil bidra som gjør dette mulig. Man er der nå og kjemper om opprykk. Vi vet at det er en økonomisk gevinst å rykke opp, vi gikk en million i pluss sist vi var der. Hadde vi hatt 10-15 poeng mindre hadde vi nok ikke hentet disse. Det er folk som bryr seg om Alta IF og vil at vi virkelig skal kjempe om opprykket som betaler, sier Repvik.

Artikkeltags