Gå til sidens hovedinnhold

Småbarnsforeldrene får se Star Wars først i Alta

Artikkelen er over 4 år gammel

Det er rundt 100 personer som har forhåndskjøpt billett til den siste filmen i Star Wars-sagaen, «Rogue One: A Star Wars Story».

På onsdag er det premiere på den andre Star Wars-filmen som er laget i regi av The Walt Disney Company. «Rogue One: A Star Wars Story» har en litt spesiell premiere i Alta, for den åpner som babykino på onsdagsformiddag. Avdelingsleder hos Aurora Billett, Odd Jarle Strand, kan ikke melde om noe stort trykk på de premiere billettene.

– Ja, vi åpner filmen med babykino, og der har vi ikke registrert noe forhåndssalg, ler Strand.

Økende interesse

Selv om babykino og «Rogue One: A Star Wars Story» ikke går hånd i hånd, så er interessen for å se filmen større på visningene utover dagen. Nærmere 100 billetter er forhåndssolgt til visningene fra 17.30 og utover onsdagskvelden.

– Forhåndssalget har i og for seg vært bra. 20.30-visningen har vi solgt 42 billetter til på tirsdagsettermiddag, forteller Odd Jarle Strand, som ikke har registrert et stort antall solgte billetter til helgevisningene av Star Wars.

– Her har det vært et halvslapt forhåndssalg, men vi regner med det vil ta seg opp, legger han til.

En hit

Den siste Star Wars-filmen er den første av en rekke frittstående Star Wars-filmer, og handlingen er lagt til tidsrommet mellom filmene «Star Wars Episode III: Sithene tar hevn» og «Star Wars Episode IV: Et nytt håp». Avdelingslederen hos Aurora Billett har sett filmen, og plasserer den helt i klassen til er de gamle Star Wars-filmene.

– Det er en av de beste Star Wars-filmene jeg har sett. Den er i hvert fall den beste av de nye filmene. Jeg regner med at det er mange som kommer til å se denne filmen mer enn en gang på kino, for det her var bra, forteller Strand.

Kommentarer til denne saken