Mopedist kjørte på politmann - ble hentet av ambulanse

Artikkelen er over 2 år gammel

Mye uroligheter i natt.

DEL

Det var klokken 01.10 politiet fikk melding om mopeder som er til sjenanse. Politiet kjører til stedet og forsøker å stanse disse.

- En mopedist kjører på en politimann over foten og ramler av mopeden. Hentet av ambulanse. Ukjent skadeomfang. Politimann ble ikke skadet, melder politiet som varsler at saken vil bli etterforsket.

Det var også svært mye fyll og uroligheter i Finnmark natt til søndag.

Alta ca klokken 23: Politiet fikk melding om en voldshendelse i Bossekop. - Fornærmede hadde skader og ble transportert til legevakten. Saken følges opp av politiet, melder Finnmark politidistrikt.

Alta klokken 00.00: Ved midnatt får politiet melding om berusede mindreårige på Elvebakken. Ved politiets ankomst hadde de stukket av.

Kirkenes klokka 00.10: Mann i 40-årene bortvist fra sentrum etter å ha vært ranglete med dørvakter på et utested.

Mehamn klokka 00.30: Politiet fikk melding om en mann i 20 årene som ikke ville forlate et utested i Mehamn. - Blir anmeldt for ordensforstyrrelse, melder politiet.

Alta klokka 01.00: Politiet kommer over en meget overstadig beruset mann i slutten av 20 årene. Klarer ikke å gjøre rede for seg. - Blir satt i arrest for tørk, opplyser politiet.

Kirkenes klokken 01.30: Politiet får melding om slåsskamp utenfor et utested. - Hendelsesforløp noe uklart. Mulig anmeldelse kommer fra partene. Tre personer bortvist fra sentrum, melder politiet.

Hammerfest klokken 01.43: Politiet fikk melding om slåssing utenfor et utested. Politiet kom i prat med en av partene, en mann i 50 årene, som satte kursen hjem. - Det var ukjent hva som egentlig hadde skjedd, heter det i meldingen fra politiet.

Kirkenes klokken 02.20: En patrulje fra politiet kom over flere personer som hadde slåss utenfor et serveringssted. - Det blir opprettet sak på forholdet og etterforsking vil bli gjennomført, opplyser politiet.

Vadsø klokken 02.05: Politiet fikk melding om at det var fire personer i oktoberfestdrakt som herjet og urinerte i gaten. Ved politiets ankomst var de forsvunnet.

Vadsø klokken 03.50: Melding om noe knuffing utenfor et serveringssted. Ved patruljens ankomst rolig på stedet.

Vadsø: Kort tid etter fikk politiet melding om en person som banket på en dør på en privat adresse. - Det viste seg å være en som hadde bommet på sin egen dør. Fant hjem til slutt, heter det i meldingen fra politiet.

Hammerfest: Politiet kom over en mann i slutten av 20 årene som urinerte i sentrum. Han blir anmeldt for forholdet.

Hammerfest klokken 05.20: Politiet får melding om en person som banker på døren. - Viser at det er en person som har gått på feil adresse. Er full og bringes hjem til rett adresse av politiet, heter det i meldingen fra politiet.

Alta klokken 05.00: Politiet avsluttet en fest på Aronnes. - Beboer ble gitt pålegg om det skulle være rolig fra nå, opplyser politiet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken