Gå til sidens hovedinnhold

Gifter seg om en måned - det er bare ett problem...

Artikkelen er over 4 år gammel

Ronja-Kristine Rødberg og Raymond Pettersen skal gifte seg om en måned. Det er bare ett problem, de har ingen som kan lære bort brudevalsen.

I et innlegg på Alta kjøp og salg side på Facebook skriver Rødberg at hun har fått «flere tips og ringt forskjellige, men at det til syvende og sist ikke virker som om noen er seriøs på at de kan lære oss».

– De første ringte jeg i januar, sier Rødberg.

Hun har holdt på i snart 6 måneder og har prøvd flere forskjellige danseskoler i Alta, men ikke fått noen tilbakemeldinger.

– Jeg ringte swingklubben først. Der sa de at de har sluttet å holde kurs fordi det var så få som meldte seg på når de hadde satt opp et kurs, sier hun videre.

Rødberg forteller at vedkommende hun snakket med fra swingklubben sa de kanskje hadde ett til par som ville lære vals og ville ringe henne opp om det ble aktuelt.

– Han virket ikke giret på å sette opp noe «kun for oss» som han sa, sier Rødberg.

Hun har også vært i kontakt med kulturskolen:

– Hun som holdt på med dans var borte når vi ringte, men de skulle gi henne e-mail og nummeret mitt så hun kunne ta kontakt når hun var tilbake.

Hun har fortsatt ikke hørt noe. Nå begynner det å haste og Rødberg føler hun kun sitter igjen med flere som sier de skal ta kontakt, men aldri gjør det.

– Jeg aner virkelig ikke hvorfor det tar så lang tid. Kanskje de ser an om det er flere henvendelser så de slipper å holde kurs for to personer, sier Rødberg.

Kommentarer til denne saken