Kapteinen ut med skade da Alta tapte sin første

Artikkelen er over 1 år gammel

Søndag gikk Alta IF på et sviende nederlag med 2-0 mot Kjelsås i Oslo.

DEL

– Vi går inn i enhver kamp for å vinne, så det er klart vi er skuffet, sier assistenttrener i Alta IF Andreas Markussen like etter kampen.

Etter en fin første omgang, som Markussen var godt fornøyd med, mistet Alta-laget kvaliteten over pasningene i andre omgang.

For svake

– Vi startet bra og med et godt driv. Men i andre omgang skjer det noe. Vi blir for svake mot Kjelsås som er et gjennomgående hardt arbeidende lag, og som til slutt vinner velfortjent med to mål.

– Vil dere endre noe etter denne kampen?

– Vi ser at vi må jobbe med med boksene. Altså arbeidet vi gjør i begge 16-meterne, der vi jobber både for å hindre mål og å scåre mål. Vi ser at det kan bli for passivt her, at det kan mangle litt konsentrasjon og besluttsomhet, så det må vi jobbe med. Ellers vil vi fortsette som planlagt, sier Markussen.

Alta IF-kaptein Andreas Markussen organiserer fotballskole på Alta Idrettspark 2016. Foto: Oddgeir Isaksen

Alta IF-kaptein Andreas Markussen organiserer fotballskole på Alta Idrettspark 2016. Foto: Oddgeir Isaksen Foto:

Vond ankel

I kampens 55. minutt ble lagets kaptein Mats Frede Hansen byttet ut.

– Mats Frede har lenge slitt med en vond ankel. Etter hvert kjente han at det ble for smertefullt til at han kunne spille.

Allerede neste helg spiller laget sin andre kamp, denne gang i Finnmarkshallen.

– Det er alltid godt å spille på hjemmebane. Så neste helg i møte med Sotra fra Bergen, da slår vi tilbake, sier assistenttreneren.

Artikkeltags